Sizce Hangi Viteslimi Almalıyım????

Ynt: Sizce Hangi Viteslimi Almalıyım????

Gökhan05 link' Alıntı:
hangisi sizce cevap

LPG takılacak mı? Yakıt sorun mu?

Herne kadar fazla yaksada otomatik konforuna deger.

Bir kaç yıl sonra taktırmayı düşünüyorum ama ben size aradaki 5 milyar deyermi diyorum

Valla gökhan kardeşim gönül isterki 1.4t otomatik al.... Ama cüzdan diyorki 1.6 manuel al :)

Eğer aracı sadece sen kullanıcaksan ve lpg taktıracaksan MANUEL..

Ama biraz üste çıkabilirsen ( 0km fiyat farkı 15bin TL kadar ) kesinlikle A/S 1.4t derim sana.. Zaten lpg taktırıcaksan en fazla km de 25-30 kuruş yakarsın ş.içi...

zaten 1.6 115 hp olan aracı alacaksan Manueli al hillholder var bildiğim kadarıyla..Hem lpg hem Oto.vites iyi bir kombinasyon olmayabilir :) Üstelik aradaki fiyat farkına LPG taktırırsın bedavaya gelir işte...

Ha Active Select parasına değen bir vitestir içiniz rahat olsun.

GNSpower link' Alıntı:
Ha Active Select parasına değen bir vitestir içiniz rahat olsun.
Dogan sprint booster taktir gaza daha az basildigi icin ortalamayi dusuruyor.

BÜLENT link' Alıntı:

Abi 700TL 2,5 depo benzin demek az değilki bizim için nasıl amorti edelim :D

BÜLENT link' Alıntı:

Senin bulduğun fiyatlara bulursam kaçırmam valla Bülentcim.

GNSpower link' Alıntı:
Yusuf her an araban kapının önünden çalınabilir haberin olsun. ((:

O çok yakıyor efsanesi İstanbul'da hergün 30 km yol yaparsam (gidişte dönüşte TEM'den, gidiş açık, rahat gidiyorum, akşam trafik söverek dönüyorum) 4 günde bir 150 liralık benzin yiyor. Efsane gibi yaktığını düşünüyorum arabanın. ((:
Doğan abi gecen yil istanbul dan punto t jet sport aldim donus yolu gercekten yogundu ve sakin kullanmama ragmen 1070 kg aracin istanbul trafigi cikisindaki ortalama tuketimi  14.7 lt idi:) su an adiyamanda yasiyorum ve dun burasi icin en yogun saatlerde carsiya cikip alisveris yapip eve dondum ortalama tuketimim 6.5 lt idi :) yani sonuc olarak soylemek istedigim sey active select in inanilmaz yaktigi yerde muadili tum araclar inanilmaz yakiyor ben sadce bunu savunuyorum :) bu arada allah muhafaza etsin insallah arabami cok seviyorum kimse asagidan almaya falan kalkmasin :)

Geri