- Konuyu Başlatan
Ynt: Sizce Hangi Viteslimi Almalıyım????
hangisi sizce cevap
hangisi sizce cevap
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gökhan05 link' Alıntı:hangisi sizce cevap
Dogan sprint booster taktir gaza daha az basildigi icin ortalamayi dusuruyor.GNSpower link' Alıntı:Ha Active Select parasına değen bir vitestir içiniz rahat olsun.
BÜLENT link' Alıntı:Dogan sprint booster taktir gaza daha az basildigi icin ortalamayi dusuruyor.
BÜLENT link' Alıntı:Dogan sprint booster taktir gaza daha az basildigi icin ortalamayi dusuruyor.
Doğan abi gecen yil istanbul dan punto t jet sport aldim donus yolu gercekten yogundu ve sakin kullanmama ragmen 1070 kg aracin istanbul trafigi cikisindaki ortalama tuketimi 14.7 lt idi su an adiyamanda yasiyorum ve dun burasi icin en yogun saatlerde carsiya cikip alisveris yapip eve dondum ortalama tuketimim 6.5 lt idi yani sonuc olarak soylemek istedigim sey active select in inanilmaz yaktigi yerde muadili tum araclar inanilmaz yakiyor ben sadce bunu savunuyorum bu arada allah muhafaza etsin insallah arabami cok seviyorum kimse asagidan almaya falan kalkmasinGNSpower link' Alıntı:Yusuf her an araban kapının önünden çalınabilir haberin olsun. (
O çok yakıyor efsanesi İstanbul'da hergün 30 km yol yaparsam (gidişte dönüşte TEM'den, gidiş açık, rahat gidiyorum, akşam trafik söverek dönüyorum) 4 günde bir 150 liralık benzin yiyor. Efsane gibi yaktığını düşünüyorum arabanın. (