Sizce hangisi ? ( Alfa Romeo Giulietta,VW Golf, Ford Focus,Opel Astra)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan BURAK53
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Sizce hangisi ? ( Alfa Romeo Giulietta,VW Golf, Ford Focus,Opel Astra)

• Kullanılan toplam oy
    66
Bende alfa diyenlerdenim...Bazan aykırı olmanın kimseye zararı olmaz sanırım...:)

iç ve dış tasarım olarak kuşkusuz astra diğer üçünü katlar.Teknolojik olarakta gerçekten takdir edilecek özelliklere sahip.Tek eksiği iyi bir dizel motorunun vede iyi bir otomatik şanzumanının olmayışı.Ama tüm bunlar dahi astranın şöhretine gölge düşüremez.

Fotograf eklerken neden 4800x2700 çözünürlük seçilir ki bunu ankete açmak lazım çeşitli seçeneklerle :D Ankette oyum Astra veya golf olurdu donanım seçeneklerine göre değişebilir..

paranız olsa hangı aracı tercıh edersenız dıye actım anketı motor tıpı falan onemı yok anemlı olan hayalınız :)

Alfa astra suanda berbare :D

1.6tdi 2012 highline golf kullanıcısı olaraktan Golf diyorum.. uzun yolda astra j yi de kullandım fakat golf apayrı bir şey.. araç sanki 120den sonra yola oturuyor. çok oturaklı yol tutuşu sağlam ve yolda verdiği güven astradan fazla bence.. tip olarak astrayıda beğeniyorum golf ü de ama golf un ön tarafı bir hayli agresif duruyor, arkası için ise led li stoplar diyorum başka bir şey demiyorum :D

1.3cdti cosmo 60.900 1.6tdi highline 60.300.. akıl var mantık var seçim sizin. dizelde opel c sınıfında kaybetmeye mahkum.

Geri