Ne olursa olsun GTS. Tipi yeter. Ayrıca uzun yolda gittiğim kadarıyla Passattan cok geri kalır bir yanı yok.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
opel her ne kadar alman menşeyli olsada bana göre bir alman değil. wv bilindiği üzere mercedesten sonraki 2. alman otomobil üreticisi. yani safkan bir alman. bununla birlikte passat dizel motor seçeneğiyle gayet paşarılı ve dizel olarak o segmentte az tüketim yapan araçlardan biri. vectra ile passat her ne kadar aynı sınıf araç gibi söylensede passat her zaman 1 adım öndedir bana göre vectradan. tabiki aracı ne için kullanılacağız ve araçtan neler beklediğiniz çok önemli ama benim görüşüm siz aile otomobili olarak istiyorsunuz bu aracı ve yeri geldiğininde tuz diyarına uzun yolculuklar yapabilecek sorunsuz bir motor istiyorsunuz. passat highline donanım olarak çok hoş gerçekten ve dediğim gibi bence passat vectradan hep bir adım öndedir.
passat highline :114500 kmben oy kullanmadim cünkü km ve ekstralarini detayli bir sekilde verirsen daha fazla yardimci olabiliriz..