sizce hangisi ?

  • Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan enss
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

enss

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Katılım
2 Nis 2012
Mesajlar
4
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Siteyi ziyaret et
Öncelikle merhaba. Bir süredir foruma üyeyim fakat ilk defa konu açıyorum. Ses sistemi oluşturuyorum ufak ufak fazla bir bilgim olmadığı için yardım almam gerekiyor. Aracıma woofer almayı planlıyorum fakat aracım corsa b ve bagaj hacmini olabildiğince az işgal etmek istiyorum. Media markt'ta 20 cm.lik 400w.lık Alpine SBE 843BR wooferı gördüm. Kutulu olmasına rağmen boyutunu beğendim. Fiyatı 200 tl. Aşırı bir bas sevdam yok ortalığı titretmesine gerek yok yani bu yüzden 1000 w.lıklara yaklaşmadım. Tavsiye eder misniz ? Fiyat konusunda düşünceleriniz neler ? yardımcı olursanız çok sevineceğim.
 
bas frekans olarak aracın içini titretmez ama araç içinde bas ses desteği olsun istiyorsan ve yer kısıtlıysa 20 cm lik alpine işini görür.

bu arada:

Forum Kurallarımız
Amaç: Opel Markasının Kalitesi ve Güvenine paralel şekilde Elit ve Seçkin bir yapıyla, her alanda kurallara uyan aktiviteler yapıp gayriresmilikten uzak olarak Tüm Opel Severler arasında yardımlaşmak...


01- opelim.net'e üye olan kullanıcıların kayıt olurken verdikleri e-mail adreslerinde mutlaka ad ve soyad geçmesi gerekmektedir. Aksi takdirde üyelikleri iptal edilecektir. Daha sonradan e-mail düzenlemesi yapan kullanıcılar, eğer e-mail adresleri belirtilen kritere uymuyorsa üyeliği silinecektir... opelim.net'e üye olan kullanıcılar, kendini ÜYE ARŞİVİ başlığı altında tanıtmak zorundadır. Aksi takdirde açtığı konular ve mesajlar silinecek gerekirse kullanıcıya uyarı verilecektir. Forumda yazılan mesajlardan, tamamen mesaj sahibi sorumludur. Şahısların yazdıkları mesaj ve yorumlardan dolayı www.opelim.net hiçbir sorumluluk kabul etmez.
 
Cevap verdiğiniz için teşekkür ederim bende bas desteği için düşünüyorum woofer hoparlör üzerinde bas kapı döşemelerinde cızırdama yaptırabiliyor. Bir sorum daha olacak. Wooferdan kaynaklı araç için ses çok olur diye bir şey duymuştum. Yani plastik aksamın bir süre sonra ses yaptığını okudum bir kaç yerde. Bu boyutta bir woofer bana böyle bir sıkıntı yaşatır mı?
 
Zaten istediğin küçük bir şey o yüzden sıkıntı olmaz.Olanlarında sadece plakalık varsa onu söküp plakayı direk yapıştırmaları yeterli olur başka bir yerden ses gelmez.
 
Plakam yapıştırma plakalık biraz kötü duruyodu ve gerçekten bagajı kapatırken çıkardığı ses hoş değildi :) yardımlarınız için teşekkür ederim. Kafamda konuyu iyice netleştirdim.
 
Geri
Üst