Sizce hangisi

Sırf spoonları şahinlerde bile gördüğüm için farklı olan lenso ları aldım. Hem kaliteli, hemde hafif bir jant

Son düzenleme:
lensoları bende çok beğeniyorum kalite olarak da iyilerdir hayırlı olsun hemşerim bende nazillidenim..görev gereği İstanbul :)

lensoları bende çok beğeniyorum kalite olarak da iyilerdir hayırlı olsun hemşerim bende nazillidenim..görev gereği İstanbul :)

Teşekkür ederim, iyi görevler sanada hemşerim.

Arkadaşlar daha kavuşamasamda lenso s2 ler alındı. Ankarada arkadaşımda durmakta, tahminen 10gün sonra Allah nasip ederse arabada olacak fotoları atarım.

Lensoları arabaya taktım 195-60-15 ile. Çevremdekilerin çoğu 17den sonra tabiki arabayı boğdun. Kesinlikle görüntüsü bozuldu falan dediler ki doğrudur belkide. Ama gelin o arabayı kullanan bana sorun işin aslını.
Jantlar 5.8kg baya hafifler. Simsiyah bir görüntü oldu ki bence farklı ve bana özgü oldu.
Araç suan klima açıkken bile eski halinin klima kapalısından kat ve kat daha iyi gidiyor. Resmen farklı bir araç kullanıyor gibiyim. Bundan sonra jantta önceliğim hafifliktir, sonra görüntü.

Geri