16 Tem 2013 #11 uploader Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 5 Ocak 2011 Mesajlar 1,219 Tepkime puanı 1 Puanları 0 Siteyi ziyaret et Ben beklerim yeni jant alırsan zaten şu an satıyom desen de para yok şaka bi yana o.z. jantlar çok hoşuma gidiyor
Ben beklerim yeni jant alırsan zaten şu an satıyom desen de para yok şaka bi yana o.z. jantlar çok hoşuma gidiyor
16 Tem 2013 #12 Mustafaeren Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 29 Eyl 2007 Mesajlar 2,940 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 37 Siteyi ziyaret et bence orjınal 16 jantlardan al derım sıyah janta hıc bulasma temızlenmıyo leke kalıyo kullanışsız oluyor
bence orjınal 16 jantlardan al derım sıyah janta hıc bulasma temızlenmıyo leke kalıyo kullanışsız oluyor
16 Tem 2013 Konuyu Başlatan #13 aspirin Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 10 Tem 2013 Mesajlar 68 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Siteyi ziyaret et şimşek gri arabada siyah jant görmedim. nasıl oluyor bi fikrimde yok. ama meralik cok yakısıyor. genelde metalik renklerde kullanıyor millet bu renkte
şimşek gri arabada siyah jant görmedim. nasıl oluyor bi fikrimde yok. ama meralik cok yakısıyor. genelde metalik renklerde kullanıyor millet bu renkte