Sizce Ne kadar ederrr

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Leqendy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
aracın son halinden bi resim
1530305_404011646409733_2066444623_n.jpg

:) eğerki satacaksan şeritleri ve alt led i yok etmen çok daha hayırlı olur,alıcıyı uzaklaştırabilir bence onlar :)

ama temiz araban süt gibi beyazı maşallah...

benim fikrim 20 bin tl eder
21 ilan konur 20 ye verilir diyorum

zaten onlarla satmayı planlamıyodum ki alt led ve şeridi çıkardım tek sislerde folyo var zevkime göreydi onlar zevkler farklıdır tabi ama çok temiz baktım içide bi o kadar temiz teşekkürler yorumlarınız için :)

Galericiler mezarcılar arayıp canınızı sıkabilir.
16000-17000 teklif edebilir, küfür edip kapatın, ben öyle yapıyorum.
Hayırlı satışlar.

Ahmet Abi, alemsin yahu :maden::maden::kop::kop::kop: ''Galericiler ararsa,hiç birşey yapma kardeşim, bas zılgıtı,küfrünü güzelce et sonra karşılık beklemeden telefonu kapat..'' :D:D Süperdi....

Güncelll

---------- Yeni Mesaj eklenme zamanı: 23:01 ---------- Önceki Mesaj zamanı: 20:53 ----------

inşallah alıcam bi aksilik olmassa fakat elimde kalmasından korkuyorum 15 16 civarı alabilirim en sonn sonnn 2 sene kullansam 2 sene sonra satsam ne kadar zarar ederim sizce elimde kalmasından korkuyorum şuan peu 206 piyasası nasıl satan elinden kolay çıkartabiliyormu elinden acaba?

4 ay önce 3 parça boyalı ,beyaz renk, 113.000km 2005 model cdti essentia aracımı 18.700 e satmıştım.

Kaputtaki şeritler ve tofaş spec ışıklar aracın değerinden çok götürür, kazasız boyasız olduğuna inanmam mesela ben :D

Kaputtaki şeritler ve tofaş spec ışıklar aracın değerinden çok götürür, kazasız boyasız olduğuna inanmam mesela ben :D

hahaha :D apaçi işi :D :D söktüm zaten :D

Mert arkadaşım zaten küçük kazaları olmuş aracın, değişen parçası var.

bence bu araç 2. elde birkaç parça önden değişeni olmasından dolayı çok albenili olmayacaktır. bu, fiyatı aşağı çekmez ama insanlar satılık araçları sıralamaya koyarken az boyalı ve değişensizleri daha çok öne çıkartıyor. fiyat konusunda 20-21 ortalamayı rahatlıkla görür.

bence 2 sene daha kullansanız elinizde falan kalmaz. yine benzer şekilde satarsınız.

Geri