sizce ne yapayım??

hakan_yucel

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
arkadaşlar dün akşam saatlerinde cafenin önünde biri çıkarken benim aracın tamponun ufaktan dokununmuş.bize haber verdiler ama biz çıkana kadar duman olmuşlar haliyle.sol arka tarafta ufak içe doğru pürüz ve beyazlık var boya kalkmış 4-5 cm uzunluğunda.şimdi sizce ne yapabilirim aracın plakası elimizde almışlar saolsunlar mekan sahibide şahitim diyor.100-120 ytl lik bi masraf var tahminmce ancak kafam çok karışık kimisi hiç uğraşma kaçtıysa plakada olsa su iç olay sıcakken polis olucakki rapor tutulsun diyor iş aylar alırmış adam ben yapmadım derse ve mahkemeye kadar gidermiş.sizce ne yapmalıyım kafam çok karıştı polise mi gideyim yoksa sağlık olsunmu diyeyim,bişey elde edebilirmiyim.????

geçmiş olsun..100-120 ytl zararı kendin karşılaman daha mantıklı adamı bulup olayı sonuçlandırana kadar ne kadar zaman geçer allah bilir..

arkadaşlar dün akşam saatlerinde cafenin önünde biri çıkarken benim aracın tamponun ufaktan dokununmuş.bize haber verdiler ama biz çıkana kadar duman olmuşlar haliyle.sol arka tarafta ufak içe doğru pürüz ve beyazlık var boya kalkmış 4-5 cm uzunluğunda.şimdi sizce ne yapabilirim aracın plakası elimizde almışlar saolsunlar mekan sahibide şahitim diyor.100-120 ytl lik bi masraf var tahminmce ancak kafam çok karışık kimisi hiç uğraşma kaçtıysa plakada olsa su iç olay sıcakken polis olucakki rapor tutulsun diyor iş aylar alırmış adam ben yapmadım derse ve mahkemeye kadar gidermiş.sizce ne yapmalıyım kafam çok karıştı polise mi gideyim yoksa sağlık olsunmu diyeyim,bişey elde edebilirmiyim.????
Bırak arkadaşım uğraşma, zekatına say. Büyüklük sende kalsın. Kaçtığına göre belliki insanlıktan nasibini almamış. Allaha havale et. Unutmaki o da 4 teker üzerinde geziyor. Günün birinde acısı çıkar, onun da canını bir başkası misli misli yakar. İlahi adalete güven.

Ben olsam sırf kaçtığı için gerekirse 1000 YTL harcar cezasını çektiririm..:mad:
Ama adam gibi gelip ben çarptım arkadaş dese sorun değil arkadaşım yolun açık olsun derdim..:good:
Yine de karar senin...;)

Benim bir tanıdığım vardı ehliyetsizken bi araca hafif çarpmış sonra tırsıp kaçmış. Onu da görenler plakayı alanlar olmş. Çok kısa bir süre sonra jandarma evlerine gelmiş böyle böyle diye parayı da ödemişler. Diyeceğim şudur ki tanıklar varsa iş kolay olabilir.

bence de, sonuçta plaka alındıysa bu adamın bilgileri mevcut demektir. Sen gözün gibi bakıyorsun, adam vuruyor, ve kaçıyor. Aslında temizinden bi dayak çekeceksin:)

Yok uğraşamam diyorsanda, lokal boya yaptır, komple tamponu boyatmaya gerek yok diye düşünüyorum. Veya pastayla geçiyorsa, lokal boyatmaya da gerek yok.

yaw bu arada ben geçen forumda gezerken, senin aracın fotosuna içli içli bakmıştım, acaba nazarımmı değdi ki?? Mavi gözün nazarı olurmu ki??:):)

saolun arkadaşlar...valla bende sinir olduğum için uğraşimm diorum ama bakıcam işin prosüdürünü öğrenmek gerek...

Geri