sizce ne yapayım??

Geçmiş olsun arkadaşlar bu lokal boya ücreti ne kadar tutar bilgisi olan varmı bu konuda bende ufak ve daire şeklinde boya atması söz konusu ve kenarıda kabarmış ufak bir sorun ama kenarıda kabarmış iyice dökülmesinden korkuyorum şimdiden önlemini almak lazım bilgisi olan varsa bilgi verirse sevinirim

ya kasko yok galiba sizde? yani servise bırakıp kaskodan yaptırabilirsin.. yada var kaskon bozdurmak istemiosun...ama 120 milyonluk bi tamirat hemde tamponda hiç canını sıkmana değmez bence hakan farzetki geri geri gelirken sen vurmuşsun.. böle ufak tefek şeylere can sıkmamak lazım..sonuçta arabacılık sonu cılık, dikenine katlanıcaz

doğru söylüyosunuz ama işte sonuçta ufak şeyler morel bozduğuyla kalıyo kendim yaptırcam,artık Allah hepimizi büyüklerinden korusun..

Geçmiş olsun arkadaşlar bu lokal boya ücreti ne kadar tutar bilgisi olan varmı bu konuda bende ufak ve daire şeklinde boya atması söz konusu ve kenarıda kabarmış ufak bir sorun ama kenarıda kabarmış iyice dökülmesinden korkuyorum şimdiden önlemini almak lazım bilgisi olan varsa bilgi verirse sevinirim[/quote
Arabanın kaskosu varsa oto king'e müracaat edip hallettirebilirsin. Kaskon yoksa tahminen 100 YTL civarında tutar. Piyasada hasarsız iki tamponu 150 YTL ye bir ay evvel boyattım. ( 1991 modelinkini )

gecmis olsun arkadaslarin dedigi gbi sadakan olsun ama kucukte olsa adamin canini acitiyor haklisn ama ben olsam yemistm o adami affetmem. . .

Geçmiş olsun arkadaşlar bu lokal boya ücreti ne kadar tutar bilgisi olan varmı bu konuda bende ufak ve daire şeklinde boya atması söz konusu ve kenarıda kabarmış ufak bir sorun ama kenarıda kabarmış iyice dökülmesinden korkuyorum şimdiden önlemini almak lazım bilgisi olan varsa bilgi verirse sevinirim[/quote
Arabanın kaskosu varsa oto king'e müracaat edip hallettirebilirsin. Kaskon yoksa tahminen 100 YTL civarında tutar. Piyasada hasarsız iki tamponu 150 YTL ye bir ay evvel boyattım. ( 1991 modelinkini )

abi yardımın için çok teşekkür ederim

Plakasından kişinin telefonuna ulaşıp durumu anlat, acelesi bile varsa en azından iletişim bilgilerini bırakıp gitmesi gerekirdi. Sonuçta çoluğumun çocuğumun sadakası bile desen, en azından karşı taraf bu ayıpla bir yüzleşsin.

hepiniz çok sağolun tavsiyeleriniz için...

Geri