sizce neden

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan tonyhawk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: sizce neden

astraowner link' Alıntı:
baska balata da bir problem olabilir mi acaba?
belkıde baskı ıcın cok erken az km de ama olurmu olur

arkadaşlar bugun servıse gıttım motor guncellemesı cıktı benım aracta ayrıca bırazda 500 600 km de yuksek devırde kullanıp motoru acmam lazım mıs bakalım bır ıkı depo yuksek devırde kullanacaz hayırlısı  :)

tonyhawk link' Alıntı:
arkadaşlar bugun servıse gıttım motor guncellemesı cıktı benım aracta ayrıca bırazda 500 600 km de yuksek devırde kullanıp motoru acmam lazım mıs bakalım bır ıkı depo yuksek devırde kullanaza hayırlısı  :)

Yüksek devirde 2 depo 3 gün gider, hemen halledersin sorunu. ((:

tonyhawk link' Alıntı:
arkadaşlar bugun servıse gıttım motor guncellemesı cıktı benım aracta ayrıca bırazda 500 600 km de yuksek devırde kullanıp motoru acmam lazım mıs bakalım bır ıkı depo yuksek devırde kullanacaz hayırlısı  :)
ne zaman çıkmış motor güncellemesi? sen bir eskişehire git gel en iyisi bana da çiğbörek ve haşhaşlı getir :)

benım arac ıcın cıktı abı bılmıyorum cıhaza taktı remzı usta hortumları kontrol ettı sonra yılmazın arac ıle bır daha denedık bıraz daha ıyı ama yıne dusuk devırde gec toparlanıyor olmadı bı eskısehır yapacaz  :D motoru acmam lazım  sanırsam

tonyhawk link' Alıntı:
benım arac ıcın cıktı abı bılmıyorum cıhaza taktı remzı usta hortumları kontrol ettı sonra yılmazın arac ıle bır daha denedık bıraz daha ıyı ama yıne dusuk devırde gec toparlanıyor olmadı bı eskısehır yapacaz  :D motoru acmam lazım  sanırsam
giderken haber ver  :)

Geri