Ynt: SKODA OCTAVİA Gel vatandaş gellll
o zaman bu sıtenın adını değıştırelım şkodasızasla evill2
o zaman bu sıtenın adını değıştırelım şkodasızasla evill2
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ben aastrayı almadan ONCE RApıd ıcın bayağı bı pazarlık yapmıştık ama rapıd cok gec geldı tabı bende astrayı almış oldumalbertxx link' Alıntı:Şkoda candır sinan abi donanım listesiyle hele candanda öte abi adamlar herşeyi düşünmüşler ve işin garibi opsiyonları yok
berat ben şkodaya kalıtesız demdımkı hem bulgarıstanda şkoda cok kullanılırdı hem sen rapıdın tarıhcesını bı araştır derım rapıd cok yaşlı bı araba goften bıle daha yaşlıalbertxx link' Alıntı:Abi rapid bir yere kadar ama octavia gerçekten olmuş bence.Donanım model karmaşası yok 2 donanım var zaten ambition elegance alıcan elegance vurucan kırbacı sonra az yakıyor zaten bir dünya donanım güvenlik daha ne olsun.Fiyatıda bu donanıma bu motora göre bence uygun skoda kalitesizde değil.
daha ne olsun derken para olsun dıyorum ben :'(albertxx link' Alıntı:Evt firma olarak skoda baya yaşlı adam tarihçesini anlatıyordu 1990 da wv grubu aldı işte 2000lerden itibaren tamamen bağlılar.Valla alcak olsam aile olarak çok ideal c sedan bir araba bu donanımla tam benlik bastın mıda mis gibi gidiyor daha ne olsun