Ynt: SKODA RAPİD 1.6 TDI 105 HP ile 1350 km....
ARKADAşLAR ZATEN SKODALAR AZ YAKAR BİR OPELİN O YAKIT SEVİYSESİNE YAKLAşMASI MUCİZE BENCE
ARKADAşLAR ZATEN SKODALAR AZ YAKAR BİR OPELİN O YAKIT SEVİYSESİNE YAKLAşMASI MUCİZE BENCE
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ercan_0636 link' Alıntı:sn. Tolga bu değeri nasıl kullanımla yakalayabildınız. ben şehir içi 7,8 ile 8,2 arası ,uzun yolda ise 5,7 ile 6,1 gibi değerleri gördüm.kullanım tavsiyelerinizi bekliyorum.şimdiden teşekkürler.
Tolga KARACA link' Alıntı:Ercan abi benim Ankara da ş.içi değerlerim 6.8 - 8.3 arası, burda benzer rakamlara erişiyoruz ancak senin 5.7 ila 6.1 lik ş.dışı rakamların bu araçların ekonomi potansiyellerine göre yüksek, ya bana göre daha yüksek süratte yol alıyorsun ya da aradaki fark sende otomatik şanzıman olmasından kaynaklanıyor.
Geriye kalan herşey çok bakımlı motor, yeterli lastik basıncı, aracın gaz pedalını yumuşak kullanmak ve şüphesiz sükunetten ibaret.
ercan_0636 link' Alıntı:teşekkürler sn.Tolga ancak özellikle uzun yolda araba insanı kışkırtıyor ve gaza getirip gaz pedalına bastırıyor.....))-
impartant link' Alıntı:ARKADAşLAR ZATEN SKODALAR AZ YAKAR BİR OPELİN O YAKIT SEVİYSESİNE YAKLAşMASI MUCİZE BENCE