slm

canım opelim

Kayıtlı Kullanıcı
35-İzmir
arkadaşlar merhaba arac firen balatası ikazı verdikten sonra ertesi günü balataları değiştirdim fakat hala hata vermeye devam ediyor ustam firen ikaz sensörü nün de değişmesini söyledi acaba aracı bilgisayara bağlatıp hatayı mı sildirmelimiyim yada sensörü mü degiştirmeliyim

Ben de abs sensÖrÜ arizasi vermİŞtİ. SensÖrÜ deĞİŞtİrİnce ariza lambasi bİr daha yanmadi. Yİne de bİr sİldİrİn yİne yanarsa sorun var demektİr.

Cavit öncelikle arızayı sildir, sensör arızalı ise arıza ışığı zaten tekrar geri yanacaktır :) Bu arada hidrolik seviyesini kontrol et.

Cavit öncelikle arızayı sildir, sensör arızalı ise arıza ışığı zaten tekrar geri yanacaktır :) Bu arada hidrolik seviyesini kontrol et.

benim araçta p 1482 ve 1483 fan rolesi seviyesi düşü kodu verdi ve teck 2 cihazı 1482 kodunu sildi ama 1483 kodunu silemedi. bir de opcom diye bir cihaz varmış bu iki cihaz birbirinin alternatifi midir acaba? ben bu kadu nasıl sildirebilirim sizce

benim araçta p 1482 ve 1483 fan rolesi seviyesi düşü kodu verdi ve teck 2 cihazı 1482 kodunu sildi ama 1483 kodunu silemedi. bir de opcom diye bir cihaz varmış bu iki cihaz birbirinin alternatifi midir acaba? ben bu kadu nasıl sildirebilirim sizce
Arıza devam ediyorsa sildirsende birşey ifade etmez. Tekrar geri gelir.. Kafana çok takma o arızayı, o arızayı verdiğinde devir saatinin altındaki ekrada ingiliz anahtarlı uyarı çıkar. Aracının hararetini sürekli kontrol et. Yokuş yukarı araç yüklü klima açık gitmemeye çalış.

Arıza devam ediyorsa sildirsende birşey ifade etmez. Tekrar geri gelir.. Kafana çok takma o arızayı, o arızayı verdiğinde devir saatinin altındaki ekrada ingiliz anahtarlı uyarı çıkar. Aracının hararetini sürekli kontrol et. Yokuş yukarı araç yüklü klima açık gitmemeye çalış.

teşekkürler

fren ikaz lambasi dediginiz el freni uyarisi mi?
oyle ise fren hidroligi eksilmistir dot 4 yag koyun sorununuz hallolur

yok lamba değil yol bilgisayarında yani ekranda yazıyor

Geri