slmm

hoşgeldiniz.umarım keyifli vakit geçirirsiniz.işinizde gücünüzde Allah kolaylık versin , kaza bela göstermesin İnşallah.

nasıl ya sadece 126 lira muayene 110 ruhsat yaprağı
yok şöförler odası yok sızdırmazlık raporu adamlar makbuzları verdi onlara bişey kalmamış ki 10 20 belki

nasıl ya sadece 126 lira muayene 110 ruhsat yaprağı
yok şöförler odası yok sızdırmazlık raporu adamlar makbuzları verdi onlara bişey kalmamış ki 10 20 belki
sızdırmazlığı zaten takan yer yapıo muayene içindeyse tamam o zman uğraşmaya değmez ben muayene hariç diye düşündüm ama çift ruhsat değiştrmek tamamen muamelecinin hatasından olmuş

bütün gün işten kalmadığımı ve böylece kazandığımla kar zarar hesabımı yaparsak canım sağolsun

bayan olmak falan değil mevzu. iş gereği nerelere gitmiyoruz gecemiz gündüzümüz kalmıyor bazen yorulmayalım işten kalmayalım o kadar

sizinde bizim gibi geceniz gündüzünüz yok demmeki istanbul gibi yerde bayanların bu tip işleri yapmaları biraz zaman alıyor ve zahmetli oluyor

alper bey benim sorum şu aracımı 2010 nisanda aldım o zmamn mecburi değişiyordu mecburen değiştim plakam 04 oldu kasko yapacam plakadan dolayı nerdeyse 1,000 tl fark ediyor ben şimdi farklı bir ilden plaka almak istiyorum ikametimi örneğin denizli yapsam ve trafiğe muracat etsem denizli plakası alabilirmiyim

Hoşgeldiniz...

Geri