Soğutmalı Torpido Nedir ? Nasıl Çalışır ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Hasip
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ben başka bir yönden yaklaşacağım. Bahsettiğiniz gibi klimadan parmak kalınlığında bir boru ile torpido gözüne delik açılması sureti ile soğutmalı torpido oluyor. Deliğin önüne döner bir kapak koymuşlar volümü kısabiliyor veya kapatabiliyorsunuz. O kadar basit bir şey ki. Neden tüm klimalı araçlara yapmazlar. Klimadan bir boru çıkartıp torpidoyu delmek ve üstüne 5 liralık döner kapak koymak çok mu zor? Tamamen sallıyorum fakat otomasyonda bunun yapılması 50TL ye mal olsun. 50 TL gibi bir masrafla arabana çok önemli olduğunu düşündüğüm bir özellik katacaksın.

Forumda yetenekli kişiler vardır mutlaka, yapsınlar paylaşsınlar. Yazları soğuk içecek içerler ne güzel.

Ben açıkçası kolçak içine nasıl uygulanır ve değermi diye düşünüyorum..Arka tarafa giden(Ön Koltukların altında) havalandırma borularının nerden geçtiğini tespit etmek gerek..Ordan belki ek bir boru çıkarıp torpidoda uygulanana benzer bir uygulama yapılabilir..Biraz meşakatli bir iş gibi..Yani koltuklar sökülecek,zemin kaplamasıda sanırım..Sonra kolçağın bağlı olduğu parçaların sökülmesi falan..Değermi bunun için onu düşünüyorum :)..

Bence kolçak içine değmez, bağlantılar klipsleri kırılır zaten sonra da arabanının her tarafından trim sesleri gelir ama torpidoya yapılabilir diye düşünüyorum.

Forumda yetenekli kişiler vardır mutlaka, yapsınlar paylaşsınlar. Yazları soğuk içecek içerler ne güzel.
Kesinlikle katılıyorum eğerki yapan birileri olursa ki yapımıda çok zor olmayan orjinal parçalara zarar verilmeyen bir yöntem olursa soğutma konusunda iş görmesede en azından bi kaç içeceği muhafaza edebilirsek+ bir özellik olabilir !

Kesinlikle katılıyorum eğerki yapan birileri olursa ki yapımıda çok zor olmayan orjinal parçalara zarar verilmeyen bir yöntem olursa soğutma konusunda iş görmesede en azından bi kaç içeceği muhafaza edebilirsek+ bir özellik olabilir !
İki farklı vw polo araçta kullandım bir faydasını görmedim. Eğer böyle bir ihtiyaç varsa bunca uğraş yerine buzluk ya da araç buzdolabı öneririm...

• Beğen
Tepkiler: mrtklc

Mert bey sizin aracınız cosmo donanım, bu donanımda standart diye biliyorum.

• Beğen
Tepkiler: mrtklc
Mert bey sizin aracınız cosmo donanım, bu donanımda standart diye biliyorum.
2014 modellerde maalesef yok hasip bey yani bende yok artık opsiyonel olarak mı geliyor bilmiyorum

Satarkende 1 2 bin lira fazla istiyorlar hocam.
Astra Sedan sport modelinde var mı bu özellik acaba dikkat etmedim ben

Geri