ya benim combonun direksiyon kutusu 3 kez değişti yaa sorun var bu belli ama biz sonuna kadar opelciyiz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
adaşım sana katılıyorum yorumun için saolTo_death_corsa' Alıntı:Sana katılmıyorum arkadaşım.Allah arabana inşallah arıza vs. vermesin..Mağdur olmadığın için mağdur olan vatandaşın halinden anlamazsın ama mağdur oluncada ilgi alaka beklersin..
Daha öncede bu tür konular açıldı ve hepsindede aynı şeylere değindim..Opel kullanıyoruz diye bariz hataları ve yapılan yanlışları görmezden gelirsek opele ihanet etmiş oluruz.Dahada kötüsü mağdur olmuş vatandaşa kendi vatandaşımıza hastalıklı gibi yaklaşırsak o zaman biteriz.Evet çok sorun yaşadım oradaki şikayetlerin birçoğunuda okudum sanki kronikmiş gibi giderilen ve giderilemeyen bir çoğunu yaşadım ve halen yaşıyorum...Ama şunu hep söylüyorum ben Opel'imi hatalarıylada seviyorum...
Bu çok kötü eğer öyleyse ... :sorry:gdonmez77' Alıntı:OPEL ARTIK POLONYA VE KORE MALIDIR!!!
%100 KATILIYOM SANA KARDEŞİM :good: bizde araçlarımızda birazdaha dikkaat edersek periyodik bakımın aksatmasak eminim fazla sorun yaşamayızCrack' Alıntı:bunu soleyen kesin pejoculardır (alayi bu konuda opeli kötülüyor "benim tanıdıklarım" tabi ki..)