sokaktakii otopark sorunu?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan metin_7
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Malesef ülkenin genelikle her köşesi benzer durumda.Arabanı kaldırdınmı şansın yaver giderse evinin önüde olsa koyabilirsin,yoksa dön dolaş bundan sonra bırakacağın yerde başına ne geleceği belli değil. Şeytanla ortaklığı olan birileri yeteneklerini döktürüyorlar. Üç gün önce bir arkadaşımın başına gelenler düşman başına diyeyim. Öyle namertler varki tarifi mümkün değil. evinin iki sokak ötesinde aynalarnı,silegeçlerini kırmışlar, yetmemiş sprey boya ile öncamını boyamışlar.
Bu şartlar altında artık araba ihtiyaçtan çıkıp lüks haline gelecek gibi.:(

o derece dıyorsun yanıı hocam ndn? illede zengınmı olmak gerekıyorr ayrımcılıkmı var bu ulkedeee herkeze esıt davranılması gerekılmıyormu?
sadece türkiyede yok sorun burda viyana sokakta durmasi icin senelik 200 euro civarinda para veriyosun birde park yeri ariyosun

usta bıraz once kız arkadımla alsancak konak goztepe guzelyalıya kadar gıttık bı yerde oturalım dıye bır tane araba park edıcek yer yok bır taneee ya dedım burda oturulmaz ben katıl olurum yok ya mıllet bırı cıksada park etse dıye sıra beklıyor sız dusunun

vallahi ben eskişehirde arabayla dışarı çıkmak için 2 kere düşünüyorum ya park yerimi kaparlarsa diye bizim sokaktada mevcut aynı sorun uzak ta olsa biyer bulup terk ediyorum araçlarımı.

Belediye ÇTV alırken otoparkı olmayan binalardan otopark ücreti alıyor ama ..!
usta oyle bakarsan otopark parası ıcın yerınde olmayandan ılk bına yapılırkende bınlerce tl para alıyor devletın ınsaat sektorunden o kadar buyuk bı gelırı var kı ınanamazsınız ıcraat var mı dersen sadece kaldırım yapılıyor o kadar :)

usta oyle bakarsan otopark parası ıcın yerınde olmayandan ılk bına yapılırkende bınlerce tl para alıyor devletın ınsaat sektorunden o kadar buyuk bı gelırı var kı ınanamazsınız ıcraat var mı dersen sadece kaldırım yapılıyor o kadar :)

buu devletten bir bok olmaz gelsın suratınada söylerım hepsının canı cehenneme!!!

Geri