- Konuyu Başlatan
Sağol Sevgili OnuralpSorununuzun çözülmesine sevindim.
Çok uğraştık ama sonunda mutlu sona ulaştık
Tekrar Teşekkürler
Sevgilerle
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sağol Sevgili OnuralpSorununuzun çözülmesine sevindim.
Gözün aydın. Büyük sıkıntılar yaşadıktan sonra mutlu sona ulaşmak çok güzel bir duygu olmalı.Şimdi bir kova su döktüm ön tarafa kontrol amaçlı
Hiç bir yerden su sızmıyor
Kurtulduk ya şu dertten
Öyle mutluyum kiii
Sayın arkadaşlar yardımcı olan olmayan herkese şimdiden çok teşekkürler. 2000 model vectra 1.6 comfort aracıma yağmur yağdığı zaman şoför mahaline su giriyor( pedalların altı). Abartı su girmiyor. ancak Su girdiği zaman dörtlüler yanıyor yada durduk yere alarm çalıyor. Öğretmenim ve 3 aydır istanbuldayım. Bikaç ustaya götürdüm Hep para tuzağı Arabanın ön tarafı komple sökmeliyiz dediler. Güvenemedim. Bu arada yaklaşık 1 sene önce ön camı değiştirdim ve 2 sene öncede araca müzik tesisatı bağlattım. Ancak bu sorun yeni başgösterdi SAYGILARIMLA....Çok şiddetli yağmur yağdığında sol arka taraf tabanda su birikiyor
Kafayı yemek üzereyim
Arıyoruz, tarıyoruz bulamıyoruz
Elektrikçime gittim şoför mahalinde bir elektirk işlemi yaptırmıştım acaba delindi mi falan diye.
Söktü baktı motor kısmında cama yakın olan slieceklerin alt taraflarındaki deliklerede baktı su döktü direk aşağıya akıyor
O da bu işe bir anlam veremedi
Acaba nereden su giriyor olabilir
Araç 2 senedir bende daha 3-4 aydır böyle bir şey yapıyor
Sağ ön ve sağ arka taraf tabanda hiç bir şey yok
Bilgisi olan varsa lütfen yardım
Sevgilerle
Sayın arkadaşlar yardımcı olan olmayan herkese şimdiden çok teşekkürler. 2000 model vectra 1.6 comfort aracıma yağmur yağdığı zaman şoför mahaline su giriyor( pedalların altı). Abartı su girmiyor. ancak Su girdiği zaman dörtlüler yanıyor yada durduk yere alarm çalıyor. Öğretmenim ve 3 aydır istanbuldayım. Bikaç ustaya götürdüm Hep para tuzağı Arabanın ön tarafı komple sökmeliyiz dediler. Güvenemedim. Bu arada yaklaşık 1 sene önce ön camı değiştirdim ve 2 sene öncede araca müzik tesisatı bağlattım. Ancak bu sorun yeni başgösterdi SAYGILARIMLA....