sol far su alma problemi

Ynt: sol far su alma problemi

tolgakeser link' Alıntı:
Herkeze yardimlari icin teşekkürler bugun servise gittim servisle aram iyidir resim cektiler garantiden degisim yapilcagini soylediler sadece iscilik parasi 50 tl alinicakmis onuda kabul ettim :)
50 tl corba parasi almislar normalde onuda almamalari lazim.

tolgakeser link' Alıntı:
Herkeze yardimlari icin teşekkürler bugun servise gittim servisle aram iyidir resim cektiler garantiden degisim yapilcagini soylediler sadece iscilik parasi 50 tl alinicakmis onuda kabul ettim :)

Ben olsam kesinlikle vermezdim, sizde vermemelisiniz eğer bunu makbuz karşılığı yapıyorlar ise kesinlikle vermem yok çalışan arkadaşlara güzellik yapıyorsanız ona birşey demem ama iş karşılığı alınıyorsa çok ayıp.

50 tl sigara parası almışlar resmen.opel türkiyenin hali ortada.balık baştan kokar.distürbitor boyleyse servisler napsın..

Malesef garanti dedigimiz olay bazen servis insiyatifinde olabiliyor baştan garantiye girmez denildi. bende ucret alinmamasi gerektiğini biliyorum ancak garantiye almalari konusunda uzun sure dil döktüm devreye tanidik soktum ikna etmek zor oldu.
50 tlye kurtulduğuma şükrediyorum napalim

-

Arkadaşlar opeli nereye şikayet edebiliriz bir üst merci olarak yani opel türkiyenin daha bir üst mercisi yok mu ülkemizde yada onu denetleyen bir kurum.

Tüketici haklarına gidebilirsiniz.

impartant link' Alıntı:
Arkadaşlar opeli nereye şikayet edebiliriz bir üst merci olarak yani opel türkiyenin daha bir üst mercisi yok mu ülkemizde yada onu denetleyen bir kurum.
opel türkiye başıboş bir kurum.kurum demeye bin şahit ister.gidebileceğiniz yer hukuki yollar.Tüketici mahkemelerine ve kaymakamlıktaki heyetlere gidebilirsiniz

sallierim link' Alıntı:
opel türkiye başıboş bir kurum.kurum demeye bin şahit ister.gidebileceğiniz yer hukuki yollar.Tüketici mahkemelerine ve kaymakamlıktaki heyetlere gidebilirsiniz
Ülkemizde ne düzgun ki adalet sistemi düzgün olsun. Mahkemelerle uğraştiğimizla kalırız

Geri