Solan siyah renk kapı kollarına çözüm!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan levyon
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
bnm aynı sorunum tamponda war ama onu da aynı şekilde düzeltebilirmiyiz bilemedim ?

Ekli dosyalar

bnm aynı sorunum tamponda war ama onu da aynı şekilde düzeltebilirmiyiz bilemedim ?
resim çok küçük sorun fazla anlaşılmıyor. eğer sorun siyah olan kısmın solup grileşmesi ise evet sorun mat sprey boya ile çözülebilir.
ancak ilk defa boya işine girecekseniz önceden 1 kutu boyayı ziyan edin başka malzemeler boyayın. daha sonra tampona boya atın. ürünü kullanırken acele etmeyin. 1 kat hafifce atın. 1 kat tam kapatmaz. 10dk bekleyin. daha sonra 2ci katı uygulayın 15-20dk bekleyin. boya hafif kuruduktan sonra genel olarak tek katta tüm tamponu boyayın. fazla yakından sıkmayın akma damlama yapar. 3saniye aralıklarla sıkın ve her aralıkta çalkalayın. sonucuda bizimle paylaşın :)

almanyada sonax markanin ayakkabi boyasina benzer tampon boyalari var benim astrayi aldigimda yan marspiyelleri ve kapi citalarini boyadim iki senedir yepyeni duruyor ayni ayakkabi boyar gibi türkiyede varmi bilmiyorum fiyatida burda 5 euro gecen gün arkadasin corsa icin aldik

almanyada sonax markanin ayakkabi boyasina benzer tampon boyalari var benim astrayi aldigimda yan marspiyelleri ve kapi citalarini boyadim iki senedir yepyeni duruyor ayni ayakkabi boyar gibi türkiyede varmi bilmiyorum fiyatida burda 5 euro gecen gün arkadasin corsa icin aldik

Söylediğiniz ürün bu olsa gerek.

http://www.modacar.com.tr/urun/nigrin-komur-siyahi-tampon-boyasi-8474048.aspx

çok güzel olmuş.

öncesinde çok ince bir zımpara yapılması , boyanın parçayı tutması açısından daha uzun ömürlü olacaktır.

abi on numara olmuş benim kapı kollarıda bayağı solmuştu deiştirecektim şimdi bunu gördüm değiştirmeme gerek kalmadı

kapı kolları matlaşan arakadaşlar badem yagı surup denedınızmı matlaşmayı alıyor bılgınıze ;)

kapı kolları matlaşan arakadaşlar badem yagı surup denedınızmı matlaşmayı alıyor bılgınıze ;)

vazelin de öyle :D hatta saf gliserin de parlatıyor zaten vazelinin parlatmasının sebebi de içinde yüksek miktarda gliserin olmasıymış zamanında Murat abi demişti

Geri