solar araç soğutucu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan hllb
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

hllb

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
şu ürün hakkında bilgisi olan var mı acaba? işe yarar mı?
57210672_tn30_0.jpg

Auto Cool Direct Response TV Commercial

düzeltme: alışveriş sitelerinin adreslerini kaldırdım

Ynt: solar araç soğutucu

Camın bir miktar açık kalması bence türkiye de tehlike yaratır.

Diğer taraftan şu var.Bu fan sadece içteki sıcak havayı dışarı atıyor.Fakat güneş altına kalan arabanın tüm parçaları ısınır ,ısı depolar ve bu ısıyı yayar.Tavan, trimler, koltuk, direksiyon vs..

Bunu hesaba katarsak geçici bir ferahlıktan başka birşey sağlayacağını sanmam.Zaten fazlasını da beklemek haksızlık olur.

valla eskıden dolmuşlara takılan vantılator mantıgı
klimalı araçlarda buna gerek yok gibi..

vehicle_dynamics link' Alıntı:
Camın bir miktar açık kalması bence türkiye de tehlike yaratır.

Diğer taraftan şu var.Bu fan sadece içteki sıcak havayı dışarı atıyor.Fakat güneş altına kalan arabanın tüm parçaları ısınır ,ısı depolar ve bu ısıyı yayar.Tavan, trimler, koltuk, direksiyon vs..

Bunu hesaba katarsak geçici bir ferahlıktan başka birşey sağlayacağını sanmam.Zaten fazlasını da beklemek haksızlık olur.
yapabileceği tek şey içerideki sıcak havanın bir kısmını dışarı atmak. güneş altında kalan siyah araçta işe yaramaz mı acaba?

Halil abi bence hic alma
Bes para etmez biseye benziyo
Reklama aldanma.

muhtemelen öyle ama fiyatı da oldukça makul :) kararsız kaldım. yazın arabanın içi fırın gibi oluyor apartmanın otoparkında kullanılabilir gibi geliyor. 

Camları kapalı güneşte kalan aracın içindeki havayı tahliye ediyor. Aslında güzel mantık. Ama bizim memlekette biraz tehlikeli. Hiç olmasa çoluğun çocuğun dikkatini çekip kurcalama ihtiyacı hissettirebilir. :)

eketen link' Alıntı:
Camları kapalı güneşte kalan aracın içindeki havayı tahliye ediyor. Aslında güzel mantık. Ama bizim memlekette biraz tehlikeli. Hiç olmasa çoluğun çocuğun dikkatini çekip kurcalama ihtiyacı hissettirebilir. :)

Evet çocuklar onu ordan çıkarcam diye arabanın tepesine bile çıkarlar 005hihih

Aslında arabanın kendi havalandırma sistemi bunu sağlayabilmeli bence ֖rneğin Araba güneşin altında kaldı ve araç içi sıcaklığı tehlikeli boyutlara ulaştı mesela 60 dereceye falan arabanın kendi havalandırma sistemiyle içerdeki sıcak havayı tahliye edecek bir yöntem geliştirilmeli.  Böylece arabanın içinde unutulan küçük bebekler ve bazı evcil hayvanlar sıcaktan ölmemiş olurlardı. Benim bildiğim bir kaç küçük bebek ve Sezen Aksunun köpeği araç içinde unutulması nedeniyle feci şekilde can verdi.

sipariş verdim ama muhtemelen kazıklandım. kargo gönderilmedi, maile cevap yazan yok telefonu açan yok.
sonradan internette baktım ki bu durumda çok kişi varmış. aman internetten alışveriş yaparken dikkat.

http://www.sikayetvar.com/firma/detay/cokindirimcom

Geri