Ynt: solar araç soğutucu
geçmiş olsun halil abi. o kadar da gerek yok aslında diye yazıldı ama
geçmiş olsun halil abi. o kadar da gerek yok aslında diye yazıldı ama
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aynendinojasie link' Alıntı:geçmiş olsun halil abi. o kadar da gerek yok aslında diye yazıldı ama
hllb link' Alıntı:sipariş verdim ama muhtemelen kazıklandım. kargo gönderilmedi, maile cevap yazan yok telefonu açan yok.
sonradan internette baktım ki bu durumda çok kişi varmış. aman internetten alışveriş yaparken dikkat.
http://www.sikayetvar.com/firma/detay/cokindirimcom
hllb link' Alıntı:bugün kargoya verildi diye not düşmüş, bakalım ne olacak. 20tl lik bir alışverişti.
mert öyle deme şimdi 20 tl olarak kaç kişi sipariş vermiştir 100 tl yazsalar 100 tane satacakken 20 tl yazıyor 1000 lerce satış yapan kişiler var ama sadece satıyorlar alıcıya birşey gitmiyor (HALİL ABİ SÖZÖM SANA değil Yanlış anlama )MeRt link' Alıntı:İnşallah söyledikleri gibi kargoya vermişlerdir.
Neyse ki çok pahalı bir şey değilmiş.
Sting link' Alıntı:mert öyle deme şimdi 20 tl olarak kaç kişi sipariş vermiştir 100 tl yazsalar 100 tane satacakken 20 tl yazıyor 1000 lerce satış yapan kişiler var ama sadece satıyorlar alıcıya birşey gitmiyor (HALİL ABİ SÖZÖM SANA değil Yanlış anlama )
umarım ürününüz en kısa zamanda elinize ulaşır