solar araç soğutucu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan hllb
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: solar araç soğutucu

geçmiş olsun halil abi. o kadar da gerek yok  aslında diye yazıldı ama :(

bir musibet bin nasihatten iyidir :)

hllb link' Alıntı:
sipariş verdim ama muhtemelen kazıklandım. kargo gönderilmedi, maile cevap yazan yok telefonu açan yok.
sonradan internette baktım ki bu durumda çok kişi varmış. aman internetten alışveriş yaparken dikkat.

http://www.sikayetvar.com/firma/detay/cokindirimcom

Geçmiş olsun Halil abi.  :(

֜rünün fiyatına bakmamıştım ama inşallah çok pahalı bir şey değildir.  :(

Ayrıca banka ile temasa geçmeni ve durumu belirtmeni öneririm abi.

Aynı durum benimde başıma gelmişti, Akbank ile görüşüp para transferini dondurmuştuk.

Durum anlaşılıp, gerçek bir alışveriş olmadığı anlaşılınca meblağ kartıma iade edilmişti.

bugün kargoya verildi diye not düşmüş, bakalım ne olacak. 20tl lik bir alışverişti.

hllb link' Alıntı:
bugün kargoya verildi diye not düşmüş, bakalım ne olacak. 20tl lik bir alışverişti.

İnşallah söyledikleri gibi kargoya vermişlerdir.

Neyse ki çok pahalı bir şey değilmiş.  :)

MeRt link' Alıntı:
İnşallah söyledikleri gibi kargoya vermişlerdir.

Neyse ki çok pahalı bir şey değilmiş.  :)
mert öyle deme şimdi 20 tl olarak kaç kişi sipariş vermiştir 100 tl yazsalar 100 tane satacakken 20 tl yazıyor 1000 lerce satış yapan kişiler var ama sadece satıyorlar alıcıya birşey gitmiyor (HALİL ABİ S֖Z֜M SANA değil Yanlış anlama  )
umarım ürününüz en kısa zamanda elinize ulaşır

Sting link' Alıntı:
mert öyle deme şimdi 20 tl olarak kaç kişi sipariş vermiştir 100 tl yazsalar 100 tane satacakken 20 tl yazıyor 1000 lerce satış yapan kişiler var ama sadece satıyorlar alıcıya birşey gitmiyor (HALİL ABİ S֖Z֜M SANA değil Yanlış anlama  )
umarım ürününüz en kısa zamanda elinize ulaşır

O da doğru Eser abi.  ::)

Kişi bazında 20 TL çok büyük bir meblağ değilmiş gibi görünürken, sipariş veren onlarca yada yüzlerce kişi düşünüldüğünde sonuç farklı oluyor.

İnşallah Halil abinin tahmin ettiği gibi göndermemezlik yapmazlar ama şikayet sitesindeki sicile bakınca pekte temiz gibi durmuyorlar.  :(

Arkadaslar internetten mumkun oldugunca birsey almayin
Gormediginiz icin dandik urun gonderiyorlar.

Geri