Son makyajlarıyla SE 001 huzurlarınızda....

hepinize de en azından değer verip yorum yazdığınız için teşekkür ederim ama şahin i anlayamadım ya da anlamak istemedim mi diyeyim bilmiyorum melih açıklarsan sevinirim.

İstanbul da bu arabayla gezmek zor gibi polis amcamların ilgi odağı olursun :D herşey bir yanada farların üst kısmı dikkatimi çekti!!! kazasız belasız inşallah....

istanbul ankara ve izmir de geçici de olsa göründü allahtan birşey çıkmadı.Far konusuna gelince kaporta biraz eksik kalmış sanırım bende farların sinirli bakması ve kaput uzatmaya benzesin ve özellikle sinyaller belli olsun diye delikli beyaz kullandım.Teşekkür ederim iyi niyet dileklerin için.

arabayı ucuz göstermiş sade hali daha güzel duruyor bence...

folyolar olmasa daha güzel olur...

kazasız belasız...

Son düzenleme:
arabayı ucuz göstermiş sade hali daha güzel duruyor bence...

folyolar olmasa daha güzel olur...

kazasız belasız...

bende oldum olası sade arabaya binmeyi sevmem.mesela arabayı aldım 15 gün gibi plakasız bindim ve 4. günümde camlara film çekilmişti.1 ay olmadan komple her tarafına girmeye başladım.Tabiki mod işi zevk,emek,para ve zaman meselesi...Teşekkürler...

jantlar çok yakışmış... güle güle kullan..

herkes ben folyo çektirdiğimde bana şahin gibi olmuş dıyordu. bende sokturdum sinirlenip. sıra bende :D

zevk meselesi tabii, çok oynamayı bende sevmiorum ama aracı begendim, güle güle kullanın..

Geri