Sonar angel aldım hiç memnun diilim...!!!!!!!!

xenon taktırdım farda oynama var normal ampülle xenon arasında fark olduğu için ampül giriş yerini biraz eğeledik açtık yani xenon girmiyodu

ben de sonar kullanıyorum hiç de sorun yok... beğenmediyseniz sonarları satın FK alın...

xenon taktırdım farda oynama var normal ampülle xenon arasında fark olduğu için ampül giriş yerini biraz eğeledik açtık yani xenon girmiyodu
o normal bi durum bütün g kasalarda eğeleyerek yapılıyor.ama senin angellar sorunlu bence oturması lazım ama cuk diye oturmaz sonuçta orjınal diiller.

tabi cuk die oturmaz o lafın gelişi ama yinede orjinalleri gibi olması lazımdı

bize verin belki bizim araca tam uyar:D

dostum bide sen dene vidayla sıkmayı .simdi söyle
ben farları ilk aldığımda benimkide oturmadı ne aydınlatıyodu nebisey bozuk yola girdimmi mercekler titriyodu sonra far kendi kendine çizilmeye basladı ben gittim garantiden deistirdim simdikiler oturuyo yani oturması lazım

aytekin abi sağolsun bi oto elektrikçiye yönlendirdi c.tesi gidicem inşallah adam gel olana kadar uğraşıcam dedi oldu oldu olmadı bakcaz artık bi çaresine

olur kardeşim nıye olmasın ben sonarların canını aldım farın dogru sol farlar bıraz camurlukla arası acık kalıyor ama takma seklını bılcen normalde oluyor

neyse demek ki halledilemeyecek birşey değil sıkma canını, işi bilen biri halleder

farlar oldu aytekin abi sağolsun :D

Geri