- Konuyu Başlatan
sende sagol hallettıgıne sevındımteşekkür ederim burak hallettim. bugün sabah erkenden kalktım. farın arkasındaki soketi kontrol ettim. soket yerinden çıkmış galiba yerin oturtunca yandı. tavsiyelerin için çok sağol.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sende sagol hallettıgıne sevındımteşekkür ederim burak hallettim. bugün sabah erkenden kalktım. farın arkasındaki soketi kontrol ettim. soket yerinden çıkmış galiba yerin oturtunca yandı. tavsiyelerin için çok sağol.
h1 ise uyar megan mercegı bu konuyu halen nıye sabıtlemedıler yararlı bence ılla bölum sorumlusumu olmak gerekıyor bı anlam veremedım
göruntu degışti resmen cok guzel oldu tavsıye ederımBurak konu açılış bakımından biraz eski ama daha yeni gördüm.... Gerçekten güzel olmuş eline sağlık görüntü olarak eskisine nazaran değişmesi nasıl oldu ?
aynen vakıt ayrılabılırse cok şeyler olur sonarı farın camı sokulmesı lazım ledlerı degısebılmesı icin bende guclendırdım ledlerıjunyanın ledler camı çıkarmadan değişiyor sonarın kiler değişmiyor.
satmaya calıştığım ve sattığım angellerdede ben aynı işlemleri yapmıstım hatta sağına soluna ekstra ledler koydum ki gece sadece parklarla xenon ngibi aydınlatma vardı
kolay işler biraz merak edip birazda zaman ayırırsanız kendi kendinize harikalar yaratabilirsiniz.
ben teşekkur ederımevet H1 çıkmacılara bir bakayım o zaman.Bu arada cevap için teşekkür ederim.