Tekin abi tavsiyelerine harfiyen uyacağım ve verdiğin bu yararlı bilgiler için çok teşekkür ederim. Aracımı tam 3 buçuk saatten fazla bir beklemeden sonra teslim aldım vede iş bitene kadar aracın başında bekledim. İşte gözlemlerim... :
1- Araç önce sonax marka özel bir şampuanla ve süngerle iyice yıkanıyor..
2- Araç özel makinalar yardımıyla detaylı bir iç temizlikten geçiriliyor
3- 3 Farklı kutudan alınan koruyucu madde ve cila içeren sıvıları makina ile aracın plastik aksamı hariç heryerine uyguluyorlar ve plastik aksama bulaşmasın diyede kağıt bantlarla bütün plastik aksamı bantlıyorlar.
4- Koruma işlemi uygulandıktan sonra 10 dakika kadar bekletip aracı tekrar yıkamaya alıyorlar şampuan ve süngerle arac tekrar komple yıkanıyor.
5- Aracı iyice kuruladıktan sonra 2 farklı sonax ürünüyle tekrar aracın bütün dış aksamını parlatıp boyayı koruma altına alıyorlar.
6- Jantlar ve lasikler için yine sonaxın 2 ayrı ürünü kullanılarak temizleme ve parlatma işlemi yapılıyor..
7- Aracın içi 3 farklı sonax ürünü yardımıyla temizlenip koruma altına alınıyor.
8- Araç tamamen kapalı bir odaya alınıp nano-guard dedikleri asıl koruma işlemi yapılıyor ve bu işlem bittikten sonra 15 dakika kadar araç dış ortama çıkartılmıyor.
9- Son olarak araca 104 farklı noktadan check-in yapılıp teslim ediliyor.
*** Ödeme esnasında da garanti belgesi veriliyor ben 6 aylık yaptırdım ve bunun 1 yıllığıda mevcut. Birde sonax oto şampuanı hediye ediliyor.
* * Garantinin devam etmesi içinse aracın sadece süngerle ve orjinal deterjanla yıkanması şart. Bu arada ustanın en son notu : Aracınızı kesinlikle otomatik yıkama ve köpüklü sistemde yıkatmayın diyor..(Bu nasihat bana biryerden tanıdık geliyor
Saol Tekin Abi)
Arkadaşlar izlenimlerim kesinlikle bilgilendirme amaçlı olup sonax servisini
kesinlikle tanımam etmem. Ama yaptıracak arkadaşlara kesinlikle tavsiye ederim. Aracın dış yüzeyinde ipeksi ve çok kaygan bir tabaka oluşuyor ve araç toz tutmuyor. Bu işlemin bedeli ise 180 ytl... Bu işlem yapılırken toplamda 12 farklı sonax ürünü kullanılıyor.. 2-3 tane resim ekleyeceğim öğleden sonra..
Saygılarımla...