- Konuyu Başlatan
Sağolasın Emrah abi. Son linkteki ürünü alır almaz denicem
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sağolasın Emrah abi. Son linkteki ürünü alır almaz denicem
hadi kolay gelsin.Sağolasın Emrah abi. Son linkteki ürünü alır almaz denicem
Dene bakalım sonucu bizde bilelim Ama dediğim gibi arabanın kuru olduğundan ve ayna aralıkları çıta kenarları cam kenarları gibi yerlerde su birikintisi kalmadığına emin ol.Yoksa cilayı bozar.
hadi halay gelsin.
Kemal o yüzden dedim ya bende detayli bir sekilde kurula diye
Gökhan arkadaşım sen ankara da değilmisin
Bugün ürünü almaya gittim ama şans işte 4. linkteki ürün yoktu! Hep böyle oluyor zaten, ne zaman bir şey almaya niyet etsem alacağım zaman o ürünü bulamam
neyse bu linkteki ürünü aldım
http://www.sonax.com.tr/urun-detay.php?ID=51
fiyatı burada 5 euro kadar (Türkiye'de ne kadar bilmiyorum) bununla beraber 1.5 euro'ya pasta cila için pamuk aldım. Yarına kadar dayanamadım ufak bir noktaya uyguladım hemen. Biraz parlaklık elde ettim ve yarını sabırsızlıkla bekliyorum komple araca uygulamak için
bu üründen kullandım açıkçası çok memnun kalmadım. kullandıktan sonra bir hafta su değmedi ama sonrasında değen su izlerini leke leke gösteriyordu. çizik giderme özelliği hiç yok, parlatma özelliği de çok fazla değil. bu genelde boya koruma amaçlı bir ürün. ancak 1-2 ay kadar koruma sağlar.