bu gayet güzel
bende hakiki deri döşeme var yazın kesinlikle yakmıyor,kısın biraz soğuk oluyor ama pek de rahatsız edici değil,yazın yakma,terletme meselesine gelince suni derilerde özellikle terleme cok oluyor ama yakmadan kastınız güneş altında saatlerce durmus bir aracın döşemelerinden bahsediyorsanız çok doğru o zaman korkunç bir sıcaklık oluyor ve şort vs giydiyseniz koltuğa aturmak imkansızlaşıyor.Deri çok şık duruyor ama yazın yakar, kışın dondururBMC gibi olur
![]()
sadece görünüm olarak güzel o zaman kumaş daha kullanışlı gibi bu durumda
istanbul art car derinin kralını yaparreklam gıbı oldu ama hastayım çıkardıkları işlere
yazları sıcak kışları soğuk olma olayınıda o kadar kafaya takma 5 saniyelik bir çözümü var o işin yazları aracını gölgelik bir yere çek ki bu öncelikli aracın boyası içinde faydalıdır oldu bitti ..
yazın yüzmeye falan sahile gidince park edicek gölgelik yer bulmak pek kolay olmuyo, mayoyla güneşte kalmış koltuğa oturmak için de sağlam ... lazım
direksiyonu bile zor tutuyorum
ama görüntü çok güzel, ben de özeniyorum özellikle ortası alcantra yanlar deri olanlar hem hoş duruyor hem de bi tarafları pişirme tehlikesi yok..