25 Ara 2013 #11 bysmail Kayıtlı Kullanıcı 38-Kayseri Katılım 5 Ağu 2012 Mesajlar 636 Tepkime puanı 0 Puanları 16 Yaş 39 Siteyi ziyaret et Ynt: Sonradan Takılan Ön Park Sensörü Orjinali Gibi Olur mu? ben özel servise sormuştum.200 tl istemişlerdi.
Ynt: Sonradan Takılan Ön Park Sensörü Orjinali Gibi Olur mu? ben özel servise sormuştum.200 tl istemişlerdi.
25 Ara 2013 #12 GNSpower Kayıtlı Kullanıcı 34-İstanbul Katılım 3 Eki 2011 Mesajlar 12,968 Tepkime puanı 0 Puanları 36 Yaş 43 Siteyi ziyaret et Ynt: Sonradan Takılan Ön Park Sensörü Orjinali Gibi Olur mu? 200 liraya ön park sensörü fena değil gibi aslında.
Ynt: Sonradan Takılan Ön Park Sensörü Orjinali Gibi Olur mu? 200 liraya ön park sensörü fena değil gibi aslında.
25 Ara 2013 #13 BÜLENT. Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 6 Tem 2011 Mesajlar 12,693 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 48 Siteyi ziyaret et Ynt: Sonradan Takılan Ön Park Sensörü Orjinali Gibi Olur mu? Hiç gerek yok ön sensore bence istanbulda herkez burun buruna gittigi icin pek kullanisli degil. Cok onceden otmeye basliyor.
Ynt: Sonradan Takılan Ön Park Sensörü Orjinali Gibi Olur mu? Hiç gerek yok ön sensore bence istanbulda herkez burun buruna gittigi icin pek kullanisli degil. Cok onceden otmeye basliyor.
25 Ara 2013 #14 E ercan_0636 Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 27 Nis 2013 Mesajlar 842 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 53 Siteyi ziyaret et Ynt: Sonradan Takılan Ön Park Sensörü Orjinali Gibi Olur mu? ben arcı alırken mayıs 2013 150 tl demişlerdi ankara reis,
Ynt: Sonradan Takılan Ön Park Sensörü Orjinali Gibi Olur mu? ben arcı alırken mayıs 2013 150 tl demişlerdi ankara reis,
26 Ara 2013 #15 S spitemre Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 4 Kas 2012 Mesajlar 2,090 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 40 Siteyi ziyaret et Ynt: Sonradan Takılan Ön Park Sensörü Orjinali Gibi Olur mu? BÜLENT link' Alıntı: Hiç gerek yok ön sensore bence istanbulda herkez burun buruna gittigi icin pek kullanisli degil. Cok onceden otmeye basliyor. Genişletmek için tıkla ... Aynen +1
Ynt: Sonradan Takılan Ön Park Sensörü Orjinali Gibi Olur mu? BÜLENT link' Alıntı: Hiç gerek yok ön sensore bence istanbulda herkez burun buruna gittigi icin pek kullanisli degil. Cok onceden otmeye basliyor. Genişletmek için tıkla ... Aynen +1
26 Ara 2013 #16 K kenangokhan Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 11 Şub 2013 Mesajlar 1,208 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 37 Siteyi ziyaret et Ynt: Sonradan Takılan Ön Park Sensörü Orjinali Gibi Olur mu? BÜLENT link' Alıntı: Hiç gerek yok ön sensore bence istanbulda herkez burun buruna gittigi icin pek kullanisli degil. Cok onceden otmeye basliyor. Genişletmek için tıkla ... İyi de düz yolda giderken ötmemesi gerekmiyor mu geri ileri yapınca aktif olmuyor mu bu alet ? Veya düğmesinden aktif edilir
Ynt: Sonradan Takılan Ön Park Sensörü Orjinali Gibi Olur mu? BÜLENT link' Alıntı: Hiç gerek yok ön sensore bence istanbulda herkez burun buruna gittigi icin pek kullanisli degil. Cok onceden otmeye basliyor. Genişletmek için tıkla ... İyi de düz yolda giderken ötmemesi gerekmiyor mu geri ileri yapınca aktif olmuyor mu bu alet ? Veya düğmesinden aktif edilir
26 Ara 2013 #17 M MeRt2 Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 9 Tem 2011 Mesajlar 9,791 Tepkime puanı 1 Puanları 0 Yaş 37 Siteyi ziyaret et Ynt: Sonradan Takılan Ön Park Sensörü Orjinali Gibi Olur mu? kenangokhan link' Alıntı: İyi de düz yolda giderken ötmemesi gerekmiyor mu geri ileri yapınca aktif olmuyor mu bu alet ? Veya düğmesinden aktif edilir Genişletmek için tıkla ... Evet trafikte aktif değil. Geri vitese takıldığı zaman yada kendiniz konsoldaki düğmeden açtığınızda aktif oluyor.
Ynt: Sonradan Takılan Ön Park Sensörü Orjinali Gibi Olur mu? kenangokhan link' Alıntı: İyi de düz yolda giderken ötmemesi gerekmiyor mu geri ileri yapınca aktif olmuyor mu bu alet ? Veya düğmesinden aktif edilir Genişletmek için tıkla ... Evet trafikte aktif değil. Geri vitese takıldığı zaman yada kendiniz konsoldaki düğmeden açtığınızda aktif oluyor.