Maaşallah...Maaşallah...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Arkadaşlar uzun uğraşlar sonucu ilk önce corsa almaya karar vermişken daha sonra astra almanın daha mantıklı olacağını düşünerekten astra almış bulunmaktayım biraz dolaştım az önce. chevrolet sparktan sonra bu bana çok lüx gelmeye başladı
keyifli paylaşımlar geçirmemiz dileğiyle
http://img838.imageshack.us/img838/1050/img5943dn.jpg
Kapında e200 mercedes varken nasıl lüx gelmeye başladı :d ne zaman görsem geziosun
Arkadaşlar uzun uğraşlar sonucu ilk önce corsa almaya karar vermişken daha sonra astra almanın daha mantıklı olacağını düşünerekten astra almış bulunmaktayım biraz dolaştım az önce. chevrolet sparktan sonra bu bana çok lüx gelmeye başladı
keyifli paylaşımlar geçirmemiz dileğiyle
Kapında e200 mercedes varken nasıl lüx gelmeye başladı :d ne zaman görsem geziosun
tolga peder yasakladı bana oyuncaklarıyla oynamamı o yüzden bana biberon niyetine astrayı aldı
arkadaşlar herkese çoook teşekkür ediyorum darısı olmayanların başına, allah herkesin aracına kazasız belasız binmek nasip etsin
bugünkü ilk izlenimlerim:
araç kalkarken biraz titreme yapıyor sanki, ışıklarda durduğumda N ye alıyorum kalkışa geçmek için vitese taktığımda geç alıyor vitesi. mesela vites düşürdüğümde her hangi bi yavaşlama yok, sadece motor bağırıyor onun dışında hiç bi sıkıntım yok, gayet memnunum çok rahat benim stilime çok uygun bi araç, kısmetse bu aralar sadece far+sislere xenon bide hafif bi cam filmi yaptırıp aynen yola devam diyorum
FL 100 havacılıkta 10.000 feet demek o da aşağı yukarı 3-4 km falan eder..
güzel bir plakaymış kıskandım...
Hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler