Sonunda 33 FL 100 yollarda

Maaşallah...Maaşallah...

hayırlı olsun kazasız belasız

Arkadaşlar uzun uğraşlar sonucu ilk önce corsa almaya karar vermişken daha sonra astra almanın daha mantıklı olacağını düşünerekten astra almış bulunmaktayım :D biraz dolaştım az önce. chevrolet sparktan sonra bu bana çok lüx gelmeye başladı :D

keyifli paylaşımlar geçirmemiz dileğiyle

http://img838.imageshack.us/img838/1050/img5943dn.jpg
Kapında e200 mercedes varken nasıl lüx gelmeye başladı :d ne zaman görsem geziosun :D

hayırlı olsun kazasız belasız kullanın...

Arkadaşlar uzun uğraşlar sonucu ilk önce corsa almaya karar vermişken daha sonra astra almanın daha mantıklı olacağını düşünerekten astra almış bulunmaktayım :D biraz dolaştım az önce. chevrolet sparktan sonra bu bana çok lüx gelmeye başladı :D

keyifli paylaşımlar geçirmemiz dileğiyle

Kapında e200 mercedes varken nasıl lüx gelmeye başladı :d ne zaman görsem geziosun :D

tolga peder yasakladı bana oyuncaklarıyla oynamamı :D o yüzden bana biberon niyetine astrayı aldı :D

arkadaşlar herkese çoook teşekkür ediyorum darısı olmayanların başına, allah herkesin aracına kazasız belasız binmek nasip etsin

bugünkü ilk izlenimlerim:
araç kalkarken biraz titreme yapıyor sanki, ışıklarda durduğumda N ye alıyorum kalkışa geçmek için vitese taktığımda geç alıyor vitesi. mesela vites düşürdüğümde her hangi bi yavaşlama yok, sadece motor bağırıyor :D onun dışında hiç bi sıkıntım yok, gayet memnunum çok rahat benim stilime çok uygun bi araç, kısmetse bu aralar sadece far+sislere xenon bide hafif bi cam filmi yaptırıp aynen yola devam diyorum

Son düzenleme:
Hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler

Hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler

teşekkürleer

akşam üstü balkonda oturmuş arabayı seyrederken aklıma eski aracımdan söktüğüm sofit 4lü led ampüller geldi. hemen aşağıya inip arka plakalık lamblarını lede çevirdim, kontaği açtım çalıştırdım farları yaktım herhangi bi arıza lambası tarzında bişey söz konusu yok gibi görünüyor

Geri