SoNuNDa aLDıM GSi Mi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan DoGuKaN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hayrını görr paraların inşallah istediğin gibi bir araç bulursunn

gsi pek tatmin etmedi herhalde ??

evet beklediğim gibi bi araç deilmiş öncelikle gsi tutkunlarından özür dileyerek ama benim h ile yarıstık babam astra h ta ben gsi de babam neredeyse gececekti yani pek bi fark yoq benzinide coq yakıyo bende astra g opc tutkusu basladı (aslında h'da 78,000 ytl olunca g)

tesekkurler herkese

aklında kalmadı hiç olmassa

inşallah istediğin araç denk gelirr var mı ki 2. el opc ?

yaw sorma harun abi yok koskoca tukiyeede bir tane bulamıyorum konu actım alınık bölümüne

Hayırlı olsun Öncelıkle Xenonda acele etme yardımcı olabılırım yakında inş..Moralını bozmak ıstemem ama ınce dusunurum ben bazı seylerı adamın cocugu amelıyat olucakmış,Durumu yokmuşki satmak zorunda kalmış..Keske baska bı nedenden dolayı satmıs olsaydı..Ağlayanın malı gulene yar olmaz ama Bu fıyatada baska alıcı bulamaz dıe dusunuyorum cunku 14 lıra cok ıyı bı para GSİ ıcın..Kazasız Belasız kullan..

ya allahım okumadan msj atıyorsunuz adam konuyu acalı 1 seneden fazla olmus siz hala hayırlı olsun yazıyorsunuz..

Hayırlı olsun Öncelıkle Xenonda acele etme yardımcı olabılırım yakında inş..Moralını bozmak ıstemem ama ınce dusunurum ben bazı seylerı adamın cocugu amelıyat olucakmış,Durumu yokmuşki satmak zorunda kalmış..Keske baska bı nedenden dolayı satmıs olsaydı..Ağlayanın malı gulene yar olmaz ama Bu fıyatada baska alıcı bulamaz dıe dusunuyorum cunku 14 lıra cok ıyı bı para GSİ ıcın..Kazasız Belasız kullan..

:kop:

oo araba süper hayırlı olsun usta :D

ofli sen ne yaptın arabayı hala stock mu ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri