sonunda astra classic III'ümüze kavuştuk :)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan schumici
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
evet kesinlikle katılıyorum;) ben alalı 2 ay 1 hafta oldu manuel viteslisi var, 5000 km yi devirdim:D vectradan sonra benzinliğin yolunu unuttum neredeyse

valla bende kullanmak için sabırsızlanıyorum şu nisan başı gelsede bi de ben tecrübe etsem :)

çok teşekkürler ;)

aracı almadan önce gerçekten çok araştırdık. hem dizel hem otomatik seçenekleri içinde kalite/fiyat olarak en uygunu buydu ve tercihimizi bu yönde kullandık. memnun kalacağımızı düşünüyorum
hayırlı uğurlu dıleklerimle ALLAH kazayıda belayıda vermesin güle güle kullanmak dileklerimle...

Hayırlı olsun . Kara büyü maşallah. Okul anadolu üni mi :)

hayırlı olsun

GÜNAYDIN!
Kardeşim öncelikle Allah kaza bela vermesin,arabayı test etmek(kullanmak) o kadar da önemli değil öncelikle senin okulun önemli önce sen arabayı bir kere unut,kafandan çıkar yoksa derslerinden uzaklaşırsın.
bende 2010 aralıkta 0 alırken sizin opel galiba37 veya 38000 tl idi niyetim olmadığı için üzerinde durmamıştım.Ancak güzel,tasarruflu bir oto.

Hayırlı uğurlu olsun.. Allah kaza bela vermesin.. Güzel bir araç ve az yakıyor..

GÜNAYDIN!
Kardeşim öncelikle Allah kaza bela vermesin,arabayı test etmek(kullanmak) o kadar da önemli değil öncelikle senin okulun önemli önce sen arabayı bir kere unut,kafandan çıkar yoksa derslerinden uzaklaşırsın.
bende 2010 aralıkta 0 alırken sizin opel galiba37 veya 38000 tl idi niyetim olmadığı için üzerinde durmamıştım.Ancak güzel,tasarruflu bir oto.

dediklerinizin haklılığı en üst düzeyde kesinlikle :rolleyes: zaten uzattık okulu o yüzden önce ders sonra araba;) biz önceleri temiz ikinci el arıyorduk ama 0 km fikri ocaktan sonra kafamızda oluşmaya başlayınca o fiyatları kaçırdık. böylesi hayırlısıdır inşallah :rolleyes: düşünceleriniz ve iyi dilekleriniz için çok teşekkürler ;)

Hayırlı uğurlu olsun.. Allah kaza bela vermesin.. Güzel bir araç ve az yakıyor..

çok teşekkür ederim :rolleyes: şimdilik ortalama 7lt yakıyormuş şehir içi ama tabi daha bugün 3. günü, motor biraz daha açılınca daha da düşeceğinden eminim :)

Geri