Sonunda biraz modifiye yaptık kuzuya ;)

Geçmiş olsun kardeşim aracın güzel fakat , biraz siyah kısımlara dokunmasaydın daha hoş olurdu zıt renkler her zaman daha dikkat çekici olur .

çok geçmiş olsun, allahtan kaskonuz varmış,,,, bişey de ben önereyim, kapı direkleri siyah folyo kaplama olabilir, kapı araları ve arka kapı arkasındaki direk, araca başka bi hava verir diye düşünüyorum, benim astraya yaptım ben, malzeme hafif dokulu ve tempralar daha çok alıyomuş onların direklerindekilere çok yakın, deneyebilirsiniz, olmazsa sökersiniz zaten,,,

1 ay öncede gece bizim arabaya girmişler aynı şekilde double dini alıp gitmiş şerefsizler

Arabaya maşallah.Bir sorum olacak lastiklerden memnunmusun?Bende petlas düşünüyorum fakat o V desenlilerin yagmurda berbat oldugu,hiç yol tutmadığı konusuluyor..hevesim kırıldı :( Normal serisini mi almak lazım sence bi kullanan oalrak aydınlatır mısın?

Geçmiş olsun.. Nazar değmiş. Araba çok güzel olmuş bu arada, maşallah.

allah kaza bela vermesin ama tamamen beyaz olması hoş olmamış.ara parçaları mat siyah yapsaydın daha gzl olurdu..

hepinize teşekkür ederim arkadaşlar. işlerimin yoğunluğundan çok sık girip takip edemiyorum. kusura bakmayın.

Geri