Sonunda Cdx mi Aldım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan cihanbey
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bütün Arkadaşlara Teşekkür ederimm... İyiki Almışım Diyorum Cdx Tadı Bir başka

hayırlı olsun çok güzel. merak ettim, araç CDX değil de 100.yıl olmasın? ya da CDX'ten 100.yıl'a mı çevirmiş acaba sahibi içini?

veya bu bej konsol CDX'lerde opsiyon olarak varmıydı?
evet yaw bu cdx değil de 100.yıl versiyonun iç mekanının aynısı cdx de bej içn mekan yok diye biliyorum bişeylik var

evet yaw bu cdx değil de 100.yıl versiyonun iç mekanının aynısı cdx de bej içn mekan yok diye biliyorum bişeylik var

Valla 100.yıl olduğunu zannetmiyorum

1. aracın eteğinde cdx yazıyor ruhsattada cdx diye geçiyor
2.100.yılda xeon far ve far yıkama olduğunu zannetmiyorum
3.sunroof yok diye biliyorum 100.yılda

Yanlışım varsa düzeltin arkadaşlar :confused:

hayırlı olsun Allah tekerini düz bastırsın deri koltuklar cok yakısmıs renkle

hayırlı olsun.güzel ve temiz bir araç.Allah kaza beladan korusun.güle güle kullan

hayırlı olsun çok güzel. merak ettim, araç CDX değil de 100.yıl olmasın? ya da CDX'ten 100.yıl'a mı çevirmiş acaba sahibi içini?

veya bu bej konsol CDX'lerde opsiyon olarak varmıydı?
CDX'te bej iç döşeme var. Deri döşeme ile birlikte geliyor. Deri döşeme almazsanız yok. Sadece gümüş, beyaz gibi renklerde siyah deri veriyorlardı. Araba CDX. Bir yanlışlık, gariplik yok. 100.yıl olsa xenon far ve far yıkama olmazdı ve ayrıca sonradan yapılabilir olsa bile ahşap döşeme olmazdı ki o ahşapta sonradan yapmaya hiç benzemiyor tamamen orijinal.

Maşallah kazasız belasız kullanmak nasip olsun. Kullanan vazgeçemez ondan. Bende yıllardır B kasa sevdası var. Kaybolup gidecek gibi değil.

Son düzenleme:
serçall:))nuri usta:D

araç gerçekten cdx-100.yıl karışımı olmuş...Ben krem rengi deri döşemeli cdx daha önce hiç görmedim...Krem rengi deri döşeme sadece 100.yıl ve Elegance serisine ait..Ayrıca koltuk ısıtma,orjinal deri koltuklu bütün vectralarda var...Aracının rengi füme muhtemelen.Çünkü 100.yılda 3 renk seçeneği vardı.(Bordo,zümrüt yeşil,kuzey denizi mavisi).Bir de 100.yıl a ait özel jantlar olmalı..100.yıl değil de 00-02 elegance ler vardı.Ancak o olabilir.Ama bence cdx tir.Böyle doluluk da ancak 2.5 lerde var :D kıymetini bil erhan abi...Kaçırdıysam eğer k bakma ama gaz taktırmaya bak..araç otomatik..

HAYIRLI OLSUN ERHAN ABİ..Doğru tercih yaptığını teyid ederiz...Bakımlarını yaptırdığın sürece seni yolda bırakmaz...Kazasız belasız sürüşler.. ;)

Son düzenleme:
Geri