Arabana hayran kaldım kardeş.
Allah kazasız, belasız binmek nasip eylesin..
Allah kazasız, belasız binmek nasip eylesin..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
evet yaw bu cdx değil de 100.yıl versiyonun iç mekanının aynısı cdx de bej içn mekan yok diye biliyorum bişeylik varhayırlı olsun çok güzel. merak ettim, araç CDX değil de 100.yıl olmasın? ya da CDX'ten 100.yıl'a mı çevirmiş acaba sahibi içini?
veya bu bej konsol CDX'lerde opsiyon olarak varmıydı?
evet yaw bu cdx değil de 100.yıl versiyonun iç mekanının aynısı cdx de bej içn mekan yok diye biliyorum bişeylik var
hayırlı olsun Allah tekerini düz bastırsın deri koltuklar cok yakısmıs renkle
hayırlı olsun.güzel ve temiz bir araç.Allah kaza beladan korusun.güle güle kullan
CDX'te bej iç döşeme var. Deri döşeme ile birlikte geliyor. Deri döşeme almazsanız yok. Sadece gümüş, beyaz gibi renklerde siyah deri veriyorlardı. Araba CDX. Bir yanlışlık, gariplik yok. 100.yıl olsa xenon far ve far yıkama olmazdı ve ayrıca sonradan yapılabilir olsa bile ahşap döşeme olmazdı ki o ahşapta sonradan yapmaya hiç benzemiyor tamamen orijinal.hayırlı olsun çok güzel. merak ettim, araç CDX değil de 100.yıl olmasın? ya da CDX'ten 100.yıl'a mı çevirmiş acaba sahibi içini?
veya bu bej konsol CDX'lerde opsiyon olarak varmıydı?