sonunda farlarımı temizledim!!!!!

arkadaşlar benim sol farım bilmediğim bir darbe sonucu çizilmiş resim koyamadığım için linki veriyorum http://img682.imageshack.us/img682/4509/dscf74771.jpg bu zedelenmeyi bu yöntemle giderebilir miyim yoksa nasıl bir yöntem uygulamalıyım

resimden tam olarak çıkaramadım ama baya derin gibi duruyor sanki sıcak bişeyle yapılmış gibi değişim gerekicek sanırım istersen bir dene zımpara ile olmama ihtimaline karşıda hazırlıklı ol

arkadaşlar sonunda farlarımdan bir tanesini temizledim.
Kullandıgım malzemeler:
Kagıt bant
600 lük zımpara
800 lük zımpara
1200 lük zımpara
2000 lik zımpara
3000 lik 3m nin zımparası
meguiars plastx

öncelikle 600 lük zımpara ile guzelce kalın kısımları aldım.sonra sırasıyla 800,1200,2000 ve 3000 lik zımpara ile 2 saat boyunca zımpara yaptım.temiz bir bez ile sildim.mediguars plastx i bez ile bolca uyguladım.sonuç aşagıdaki gibi oldu.(not:bant tek parça olarak farın etrafına sarılırsa zımpara esnasında kaymıyor.)zımparalama işini bol su ile yaptım.hatta zımparaları 10 dakka suda beklettim.

Ilk hali(bir kaç gün önce çekilmiş)

son hali

astra g kasanin kronik sorunu paylaşim faydali kesinlikle eline sağlik deniycem bunu

ya ince zımparayla denedim biraz.daha beter oldu.acaba astra f lerin farı plastik değil mi?

sitede yeni olduğum için yeni gördüm şimdi arabamın uzağındayım vurarak bakıcaktım cammı plastikmi diye de akşama kadar bekleyemedim GSİ ninde farları plastikmi orjinalleri yoksa cammı beende yapabilirmiyim bunu yani.

kullandıgım malzemelerle 2 defa yaparsan zannedersem farım eriyecek o kadar cok zımpara var ki :)
ama eline sagşık iyi olmus ben bunu sadece cila ile yapıyordum passat ve boranın farlarını :)

Geri