Sonunda i30 dizel elite aldım

hyundainin servisi olsun bayileri olsun çok ilgili alakalılar , ve bu i30 un opel anblemi olsaydı suan eminim satıs rekorları kırardı

Hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin

Hayırlı uğurlu olsun. Kazasız, belasız ve cezasız kullanın.

hayırlı olsun, güle güle kullanın. ben otomatik vitesini sormuştum ve ne kadar opsiyon varsa koydurmuştum araca. o zaman 65000 lira demişlerdi bana 1,6 crdi i30 için. çok iyi bir fiyat sizin ki. sürüş deneyimlerinizi bekliyoruz.

Ahmet kazasız belasız sürme dileği ile, güle güle kullan

fuar da binmiştim arkadaşımın babasında var eskisini satıp yenisini aldılar çok süper araba gerçekten korelilerin bu haddelere ulaşacağına hiç inanmıyordum fuarda vw ile arabayı karşılaştırdım malzeme kalitesi bakımından hatırlarsınız videodan vw müdürünün hyundai merakını gerçekten de vw nin malzeme kalitesinde bir araba f/p bakımından volkswagen i solar hayırlı olsun güle güle binin ama beyaz olsaydı daha iyi olurdu sanki :)

fuar da binmiştim arkadaşımın babasında var eskisini satıp yenisini aldılar çok süper araba gerçekten korelilerin bu haddelere ulaşacağına hiç inanmıyordum fuarda vw ile arabayı karşılaştırdım malzeme kalitesi bakımından hatırlarsınız videodan vw müdürünün hyundai merakını gerçekten de vw nin malzeme kalitesinde bir araba f/p bakımından volkswagen i solar hayırlı olsun güle güle binin ama beyaz olsaydı daha iyi olurdu sanki :)

teşekkür ederim, aslında beyazdan başka hiç bir renk tercihim yoktu ancak beyazda sıkıntı vardı garanti veremediler.
mecburen diğer renkler arasında en açık renk olan açık gri metaliği tercih etmek zorunda kaldım.

Geri