Sonunda ilk değişimler başladı jant + stop farlar.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan badboy27
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Aynısı mı bilmiyorum. İnşallah "copy" kopyala "paste" yapıştır olmamıştır.Benim jant biraz şans eseri oldu.
Güzel yorumlarınız için teşekkürler.

arabana bence bir dahaki adımda ilk sırada çıtaları boyatmayla baslarsız özellıkle beyazda %100 farkedıyo araban ınanılmaz degısıyo benımkıde beyaz resmıne bakabılırsın nekadar fark oldugununnnn...stoplarında gusel olmush allah kaza bela vermeden keyıflı surusler nasip etsın kardesım

sade hoş gözü yormayan bi corsa güle güle bin...

arabana bence bir dahaki adımda ilk sırada çıtaları boyatmayla baslarsız özellıkle beyazda %100 farkedıyo araban ınanılmaz degısıyo benımkıde beyaz resmıne bakabılırsın nekadar fark oldugununnnn...stoplarında gusel olmush allah kaza bela vermeden keyıflı surusler nasip etsın kardesım

+ 1 aynen düşündüğüm bu. Ama bu sefer de corsalar birbirine mi benziyor acaba diyorum....Yoksa gönlümden geçmiyor değil....

Stoplar gerçekten çok tatlı durmuş.Bu kadarını beklemiyordum.Ayrıca jantların da 10 numara, 16 gibi duruyo.Ayrıca jantları ne kadara aldığını söyleyebilirmisin??

Güle güle kullan.Sana bir de angel lazım şimdi :)

Bizim arkadas çıtaları cıkartmıstı dahada hos duruyor o zaman...Emegine saglık Allah kazadan beladan ve nazardan korusun....

herşey çok güzel,bende stop lambalara hayran kaldım.nazar değmesin diyeyim.kazasız belasız hayırlı günlerde binebilmen dileğiyle...

Kazasız belasız..Yavaş yavaş istediin şekle sokarsın inş aracını..

Geri