sonunda kavuştum (mtec+3d stop)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan bugraGT
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

bugraGT

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
sitedeki aktif üyelerin çogu biliyodur aydınlatmadan çektigim sıkıntıyı önümüzü görelim diye merceklli angel eyes lar taktırdık daha beter kör kaldık

sonra xenon için para biriktirmeye başladık biriktirip biriktiirip yedik xenonu alamadan

sonunda dişimizi sıkıp mtec lere kavustuk bide sponsorumuz tunning piyasadan 3d sonar stop aldım

görünüş olarak çok hosuma gitti ama aracı tam öpmedi iyi oturmuyo sanki napalım idare edicez

xenonlu fotolar şimdilik yok stoplar hakkında yorumlarınızı bekliyorum

aracı çok gençleştirdi bana göre sinyal bölümünün kromu egsoz la iyi bi bütünlük sagladı

son fotoda belli oluyor sanki tam yapışmadı stop

GÜNCELL

Son düzenleme:
Vallahi en güzel günlerinde kullanman dileğimle.çok güzel olmuşlar.dediğin gibi gençleştirmiş aracı ve çok yakışmışlar güzel seçim bence.bende çok seviyorum bu tür stopları.Tam oturmadı demişsin bu sorun sanırım çoğu araçta var.benim de bir arkadaşım hatta sitemizde de üyeliği mevcut onda da angel var ve tam oturmuyo sıkı ve sağlam ama tam öpmüyo kaportayı dediğin gibi...tekrar hayırlı olsun...

kuzenn cok yakısıklı duruoo:good: hayırlı olsun kazasız belasızz ...darısı bnnm ledlerın basınaa:D ...stoptakı kırmızı ve sıyah tamponlada bı uyum ıcerısınde adetaa....tekrardan hayırlı olsun..:alkis: ...

bence güzel olmuş, güle güle kullan...

ama dediğin gibi tam otursa sorun kalmaz sanırım..

tşk ederimm:) hepinize

spoilerdeki yazıları sökmeliyim herhalde hoş durmuyo yada b kasaların yazı stlindenmi yapışıtrsam yoksa boşmu dursa

çok güzel olmuş buğra gerçekten yeni bir model gibi olmuş arka stopları deiştirince. kazasız belasız kullan :)

Çok güzel olmuş kazasız belasız

hayırlı olsun yakışmış gerçektende ,,,mtec leri nerde kaça taktırdın özelden atabilirmisin,,,,6000k mı 8000k mı taktırdın???

tşk ederim
burdada belirtebilirim reklam sayılmaz çünkü ankarada bir tane ana bayisi var

mtecler 320 lira aldıgım yer montaj yapmıyo ofis tarzı biyer iskitlerde arpacıoğlu işhanı 2s otomotiv

montajıda oranın tanıdıgı biyere yaptırdım stopları sisler xenon 50 lira civarı tuttu montaj için

taktırdıgım 6000k ama bana mavimsi geldi diger markalar bu kadar renk vermiyo sanki

eskiden arkamdan bi bmw audi falan yanassa arkamdaki arac benim önümü aydınlatıyor ben önümde kendi gölgemi görüyordum

şimdi ben onlara kendi gölgesini gösteriyorum :)

Geri