sonunda kavuştum (mtec+3d stop)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan bugraGT
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
çok teşekkürederim bilgiler için Buğra,,,,,bende 6000k lar beyaz kalıyo diye biraz daha mavimsi olması açısından 8000k düşünüyodum,,,,eğer dediğin gibiyse rahatlıkla 6000k takabilirim.......çünkü gerçekten markadan markaya renklerde farklılık oluyoo,,,kimisinde 8000k aşırı mavi oluyo,,kimisinde kıvamında,,,kimisinde 6000k lar çok beyaz kalıyo sadece ampül gibi oluyo felan felan :)...........

bende zenon alıcam bugun ogrendım kı 35 55 wat olayı varmıs yıne kafam karıstı 35 watları kımse tavsıye etmıyo ıyı aydınlatmıyormus 55 wat 6000k alıcaz kısmetse
hayırlı olsun gule gule kullan

Buğra hayırlı olsun güle güle kullan Allah kaza bela vermesin .
yazı işine gelince bence hiç elleme çünki vectra gt ye ben başka bir yazı karakteri veya yazı iptali yakıştıramıyorum kafamda tabiki sonuçta zevk meselesi ;)

bende zenon alıcam bugun ogrendım kı 35 55 wat olayı varmıs yıne kafam karıstı 35 watları kımse tavsıye etmıyo ıyı aydınlatmıyormus 55 wat 6000k alıcaz kısmetse
hayırlı olsun gule gule kullan

benim bildigim 35 lik ve 45lik xenonlar varve piyasanın en iyi ürünlerininhepsi 35 wattlıklar

mtec balastları o konuda çok gelişmiş araca iyi uyum saglıyo

oktay abi o zman yazıları aynı stil yenisini alıyım bunlar soluk bide öle deniyim

yorumlar iiçin teşekürler

buğra yakışmış yaa dedğin gibi genç durmuş zaten yakışıklı dahada yakışıklı olmuş ii günlerde kullan inşallah

süper olmuş Buğra nazar değmesin

çok kıyak olmuş Güle güle kazasız belasız cezasız binmen dileğiyle
Ayrıyeten stopların üstü şeffaf olduğundan bayağı parlak duruyor. plakanın üstündeki çıtayıda o parlaklıkta ttmanın yolunu bulursan güzel olur kanaatindeyim...

Geri