kafanı karıştırmak gibi olmasın ama ben sony den alpine e döndüm.arada kalite olarak çok fark var.alpine diyorum ben...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
http://www.morfare.com/asp/show_stock.asp?product=CDX-F5550aynı şekilde yurt dışından babam sony getirdi 1 hafta bile kullanmadım. sony her işe el atıyo ama her işte kaliteyi yakalayabilmiş değil. bu işin pirlerinden biri pionner! o yüzden kesinlikle pionner diyorum...
deh-5800 kullanıyorum
paran varsa alpıne all ama goruntu grafıkte bıle pıoneer ne goruntu ne ses sony de yookkafanı karıştırmak gibi olmasın ama ben sony den alpine e döndüm.arada kalite olarak çok fark var.alpine diyorum ben...
:good:Pioneer 7950 U tavsiye ederim gitti gidiyordan 5-6 ay önce 385 YTL'ye almıştım şu aralar € yüksek olduğu için 420 gibi fiyatlar var. al memnun kalırsın ama aynı işi gören alt modelleri de alabilirsin. çünkü amfin subwoofer'in ön arka komponentlerin yoksa bu teyp 3 rca'lı kullanmadığın birçok özelliği olmuş olacak ve fazladan para ödeyeceksin. bunun yerine 7 band ekosu olan alt modellerden al fazla para ödememiş olursun. sadece motorlu kafa olmuyacak belki de animasyonlar olmuyacak ama ses kalitesi aynı olur.