SOS - motor, egzoz destek - SOS

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 51AN068
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
egzozumu beğendiğine sevindim. :) yiğit kardeş bende hiçbir renk kirliliği filan olmadı. agzozun kendinde bi oksitlenmi filan olursada mazotla sildirever acayip parlıyo. siyah duman atıyo filan diosan araba yağ yakıyodur ona baktırırsın. benimki çiçek gibi ama istediğim sesi henüz alamadım anlaşılan susturucu iptali yaptırmam lazım. için rahat olsun hiçbir dezavantajı yok. egzozla beraber ben acık hawa filtresi taktım ama pırpır ediyo ses. yani randuman alamadım sonra soktum hawa filtresini. sende deneme amaçlı iyi bi hawa filtresi tak hosuna giderse dursun. benim hawa filtrem de ii deil di pek.. saygılar..

anladım kardeşim saolasın bazı arkadaşların arabasıda gördüm hatta bitanesi 2006 golf tü egzoz taktı arabasıda beyazdı arabanın arkasında pis bi görüntü oluşturuyordu yıkatınca geçiodu ama ondan ben sorim dedim verdiğin bilgi için teşekkür ederim..... bide tamponunda herhangi bi kesim işlemi oldumu_?

ewet tamponumun altını ustam kesti ama çok orjinal bi kesim. görseniz gerçekten orjinal gibi. adam sanki elini merkeze dahadı pürüssüzce kesti. görseniz bu soruyu soracak fırsatınız olmaz çünkü dikkatinizi çekmez. yazdıklarımı ifade edememiş olabilirim şuan yırtdışındayım kafam biraz çakır 30-32 saatir uyumuyorum tekrar donucem size pazartesi salı

Geri