Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
selam arkadaşlar.geçtiğimiz pazar günü vectra mı bir tavanı hariç resmen nakış işler gibi çizmişler.söyleyecek söz bulamıyorum.hangi vicdanla yapıyorlar nasıl kıyıyorlar anlamıyorum... orjinal boyası ve orjinalliğinin gittiğine mi üzüleyim bu sıcakta arabasız kaldığıma mı üzüleyim bilemiyorum.iyi ki kasko var da yapılıyor tek tesellim o.
Geçmiş olsun abi...Malesef var ülkemizde böyle tipler..Hayatlarında ne bir baltaya sap ne de bir mal sahibi olabilmişler...2-3 bira içince kendi ezikliğinin acısını senin benim arabamdan çıkartmaya çalışırlar..Allahlarından bulsunlar ne diyelim...
Ben söyleyecek bazı şeyler buluyorum,eminim sende buluyorsundur ama onların seviyesine düşmemek lazım...
geçmiş olsun bu tip olaylar maalesef bizim gibi geri kalmış ülkelerde oluyor cehalet mi desek kültürsüzlük mü desek ne desek bilemiyorum inşallah bunları yapanlar allahlarından bulurlar. bunu yaparken hiç düşünmüyorlar mı hangi emekle alındığını bu arabaların yada bunu yapan şeref....lerin hiç vicdanları yok
baskısının malına zarar vererek zevk alan manyaklar var işte o araba nasıl alındı o yaptıgı cızıkler ıcın arabanın degerı ne kadar dusecek adamın umrunda degılkı