söyleyecek söz bulamıyorum

geçmiş olsun.bunlara yapacak veya söyleyecek laf bulamıyorum.ne desen az gelir.
önceki günde benim ön tamponu çizmişl:mad:

Geçmiş olsun kardeşim. Doktor bi arkadaşım var o söyledi. Normal bir hasta imiş bu tipler, yani tedavi edilmesi gereken ruh hastaları. Normal insan psikolojisi ile yapmıyorlarmış, aynı kleoptomanlar gibi. Yazık....

ya aynı sorun bizdede var gelip cocuklar dolanıp gezip bizim arabayı ciziyolar

geçmiş olsun allah kimsenin başına vermesin...

hepinize çok teşekkür ederim arkadaşlar.sizlerden uzak olsun,ALLAH göstermesin; inanılmaz kötü bir olay.ortalık kaynıyor bu tiplerle.doğma büyüme karşıyakalı yım hiç bu tarz şeyler olmazdı buralarda ama maalesef çok bozuldu ortam.bugün bir arkadaşımla dertleşiyordum o nun da kardeşinin arabasının üstüne çıkıp tepinip,çizmişler.beterin beteri var. hangi vicdanla (gerçi bunlarda vicdan da yok) yapıyorlar ,ne zevk alıyorlar anlam veremiyorum.:cry:

Geçmiş olsun ben istanbulda oluyo zannederdim böle şeyler ama izmirde de oluyomuş ne yazıkkıi

inş. o adilerinde bi arabası olur onuda seninkinin 5 beteri yaparlar(gerçi öyle tiplerin çalmadıkca arabası falan olmaz ama....)

geçmiş olsun ALLAH cezalarını verir inşallah

geçmiş olsun..kendi arabama olduğunu düşünüyorumda...senin kadar sakin olamazdım..bulucan o işi yapan sıfatsızları soora yermisin yemezmisin....o kadar emek sarfet kazandığını arabaya yatır sorada salağın biri gelsin sana ait mala zarar versin....çok geçmiş olsun abicim..allah bi daha yaşatmasın

:mad: selam arkadaşlar.geçtiğimiz pazar günü vectra mı bir tavanı hariç resmen nakış işler gibi çizmişler.söyleyecek söz bulamıyorum.hangi vicdanla yapıyorlar nasıl kıyıyorlar anlamıyorum... orjinal boyası ve orjinalliğinin gittiğine mi üzüleyim bu sıcakta arabasız kaldığıma mı üzüleyim bilemiyorum.iyi ki kasko var da yapılıyor tek tesellim o.:mad:

Çok geçmiş olsun abi var böyle gerizekalılar.

Bende arabayı aldığımın 2. günü arabanın kaputunu çizmişlerdi. daha 0 yepyeni simsiyah araba yaaa hiç mi kafaları çalışmıyo

Geri