Spor Egzos Aldim

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan MerifasT
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
:)))))))))))))))))) fdotolar bomba :))))) arabada montajlı foto beklerken dumur oldum resmen:))))))

:) :) :kop: :kop: bu gün aldım anca ne zaman takılır bilmiyom 30 - 50 ytl arası değişir montaj dedi adam bakalım bide sanayiye gidecem fiyat fazla geldi :o

ya kafama takıldı sorayim dedim aldığım yerdeki adam dediki ben dedim trafikte veya muayenede sorun olurmu dedim performans egzos abart deil sorun olmas dedi doğrumudur

Burak kardeşim yanlış anlama. Egzosun adi demek istemedim. Sanırım sen bunu performans amaçlı almıştın. Bu egzos tek başına performansı artırmaz, ses verir o kadar. Performans artırımı amacıyla egzos alacaksan iyi bir araştırma yapmalısın. Hoşuna gittiyse kafana takma iyi günlerde kullan.

çok aşırı ses yapmayacağından sorun olmayacaktır.hayırlı olsun.son susturucuda performans olarak arayacağın üst devirlerde kesiksiz hızlanma ve biriken gazı daha hızlı atabilme yeteneği olur...

hey gidi hey.resimlere bakınca bayramlık öncesi alınan ayakkabılar ile yattığım günler aklıma geldi..hayırlı olsun...

Burak kardeşim yanlış anlama. Egzosun adi demek istemedim. Sanırım sen bunu performans amaçlı almıştın. Bu egzos tek başına performansı artırmaz, ses verir o kadar. Performans artırımı amacıyla egzos alacaksan iyi bir araştırma yapmalısın. Hoşuna gittiyse kafana takma iyi günlerde kullan.

çok aşırı bi performans beklemiyorum benim için ses (fazla yükses olmuyacak şekilde)bide görüntü

peki corsanın tampona nasıl oturtcan bunu???

hayırdır almayımı düşünüyorsun sende abi :D

sanırsam çok biçimsiz kalırsa tamponu kesiyolar ama ben kestirtmem zaten aracın arkası yüksek bizim gerek kalmaz heralde

egzosu dün taktırdım 20 ytl ye performans da gerçekten farkedilir bi değişiklik oldu ses olayı ise gayet hoş ve tok bi ses veriyo 3000 devirden sonra rahatsız edici deil

Geri