Spor YAY Anketi

Hangi Spor yaydan memnun kaldınız

• Eibach

Oy: 22 56.4%
  • H&R

Oy: 7 17.9%
  • KW

Oy: 5 12.8%
  • Vogtland

Oy: 4 10.3%
  • Diğer :)

Oy: 1 2.6%

• Kullanılan toplam oy
    39
Ynt: Spor YAY Anketi

MeRt link' Alıntı:
Arkadaşlar benimde bu konuda bir sorum olacak sizlere;  :)

Yakın zamanda bende yay taktırmayı düşünüyorum ama bazı çekincelerim var.  ::)
Mesela İstanbul'daki yaylı arkadaşlar hiç Harem-Sirkeci arabalı vapuruna binmeyi, inmeyi tecrübe etti mi?
ևok sık kullandığım bir güzergah olduğundan arabalı vapura binememek beni baya sıkıntıya sokar.  :(

Sn Mert hocam,

bende vogtland kullanıyorum,onde ilave olarak da ek var.Harem - Sirkeci hattına olmasada aynı gemilere Lapseki - Gelibolu,Canakkale - Eceabat arasında bindim.Herhangi bi sıkıntıya düsmedim,biraz capraz gecerseniz sorunsuz biner inersiniz iciniz rahat olsun ;)

@ftertezzek link' Alıntı:
Mert bagaj dolu 2 çocuk eşim ve ben çok rahat binip inebiliyoruz. hafiften yan inip binmek kaydıyla. dik olarak inip binmelerde ön tamponun sürtebilirsin :)

Aynı şekilde yüksek balık sırtı kasislerden geçerken de yan geçmende fayda var.  dik geçersem esnemeden dolayı orta susturucu kısmını bazen sürtüyorum :)

lt818 link' Alıntı:
Sn Mert hocam,

bende vogtland kullanıyorum,onde ilave olarak da ek var.Harem - Sirkeci hattına olmasada aynı gemilere Lapseki - Gelibolu,Canakkale - Eceabat arasında bindim.Herhangi bi sıkıntıya düsmedim,biraz capraz gecerseniz sorunsuz biner inersiniz iciniz rahat olsun ;)

Bilgiler için çok teşekkür ederim.  :)

Eski aracım Megane II Sedan'da eibach 3.5 cm kullanıyordum. Oldukça konforlu ve görüntü olarak şık bir yaydı. Satarken çıkarttım, şu an boş boş elimde duruyor  032questn

Aydn link' Alıntı:
Eski aracım Megane II Sedan'da eibach 3.5 cm kullanıyordum. Oldukça konforlu ve görüntü olarak şık bir yaydı. Satarken çıkarttım, şu an boş boş elimde duruyor  032questn
yayları satmayı dusunuyor musunuz ?

Geri