Ynt: Spor yaylı , Coilover'lı ASTRA J ler ... Bakalım en düşük kim 
önder ben sana kendı bıldıgımı soyluyeyım on arka farklılık nasıl olur bılemıyorum hem guvenlık acısından hem dıger yaratabılecek problemler acısından.onun harıcınde tabıkı kasıslerı vs daha cok hıssedeceksın bu normal cunku o yukseklık bu tarz durumları abzorve edıyor onun ıcın var cok asırı bagaj + kılolu yolcular kombınasyonunda surtmeler olabılır.

onder12 link' Alıntı:ben araba sürmek ve ana bi kaç önemli husus dışında arabalardan hiç anlamam. buna ve sizin bilgilerinize dayanarak bir kaç sorum olacak..
1-) bende öyle çok fazla alçaltmayı sevmiyorum. (tabiki bu bi zevk meselesi ve benim gibi düşünmeyenlere saygım sonsuz) önleri 2 cm arkaları 3 cm alçaltmak istiyorum. arkası fazla yüksek sanki. böyle bi imkanım varmı acaba? olsada nasıl gözükür sizce? bana arabanın önü zaten alçak gibi geliyo 1 cm fark koyulmalı sanki 023hm
2-) arabayı genelde ben sürüyorum ama ailemle (babam, annem, babaannem gibi ağır protokol) gezerken rahatsız edici olurmu ? ailem rahatına düşkündür biraz
3-) arabaya 5 kişi falan binip hızlı sürüşlerde veya istanbul yollarında sorun yaşarmıyım acaba ? baya bildiğiniz köstebek yuvası gibi oldu buralar madd
şimdiden thnxx![]()
önder ben sana kendı bıldıgımı soyluyeyım on arka farklılık nasıl olur bılemıyorum hem guvenlık acısından hem dıger yaratabılecek problemler acısından.onun harıcınde tabıkı kasıslerı vs daha cok hıssedeceksın bu normal cunku o yukseklık bu tarz durumları abzorve edıyor onun ıcın var cok asırı bagaj + kılolu yolcular kombınasyonunda surtmeler olabılır.