Spoert tuşu varsa vardır gibime geliyor.
sport tusu easytronikler de de var ama ESP off yapamiyorlar, ESP off sadece IDS+ olan araclarda oluyor...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Spoert tuşu varsa vardır gibime geliyor.
petrole gıdıyorsun yakıttan mı korktun yahu bas sonuna kadarben aracı aldım, bizim petrole gitmek için otobanı kullanmak lazım, otobana çıktım 70le falan gidiyorum, meraktan bi bastım sporta birazda gaz pedalıyla destekledim, anlık tüketim 39.9 gösteriyodu hemen geri çektim
petrole gıdıyorsun yakıttan mı korktun yahu bas sonuna kadar
tamam kardesım gule gule kullan aracıabi daha sıfır araç bekaretini hemen bozmak istemedim, şöyle bi 1000 km yi falan devirsin, uzun yol yapıp gelicem motorun alışması için. sonra bi bakalm kaç gidicek daha erken arabanın fotograflarını koydum üye otomobilleri bölümünde, "FL 100 Fotoğrafları " başlığı altında dikkat edersen daha 650 km de
Astra J var bende ve S tuşu yok. En dandik arabalarda bile var. Araba normalde gittiğinden daha yüksek devirde gider basitçe bir küçük viteste gider. Özellikle yokuşlarda çok işer yarıyor. Astra J lerde 3 ay beklemeyi göze alırsanız ek olarak takılabiliyor fazladan özelliklerle birlikte. Açıkçası aracı aldığımdan beri bu durumu kınıyorum. Mecbur -+ kendim değiştiriyorum vitesi ayrıca vites manuel geçiş tepkisi çok kötü jeton düşmüyor.
Çekiş kontrolünü kapatınca kalkışları iyileşiyor kuru havalarda çekiş kontrolünü genel olarak kapatıyorum araç daha güzel gidiyor.
evet dogrudur...o tus o minicik tus benim zafiyi saha kaldiriyor zapdedemiyorum
sizdeki sadece otomatik vites sport tuşu yani sadece devir yükseltir ve gaz tepkisini arttırır. arkadaşların bahsettiği ids+ paketi ile birlikte sunulan özellikler.