Sport yolunda son adım: Ledli Sport Farları ((:

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan GNSpower
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Sport yolunda son adım: Ledli Sport Farları ((:

Cosmo halini görmek isteriz... hatta cosmo plus dahi yaparsınız siz onu  kahka536

hayırlı uğurlu olsun. ışıklarda önde olan arabadan yansımasına bakcam diye çabalama :D kazaya sebebiyet veriyor.

doğan abi güle güle kullan çok güzel olmuş.İstanbul yaradı sana:)

hosta link' Alıntı:
Hayırlı olsun abi kazasız belasız kullan. Artık şu imzandaki etiketi de sport yaparsan kimsenin itiraz edeceğini sanmam ;). Yeni gelen arkadaşlar farkına bile varmaz  :D

Valla Volkan araba Enjoy Plus'tan Sport Minus'a upgrade oldu diyebilirim uzun bir çalışma neticesinde. Bir ara yaptığım tüm işlemleri bir başlık altında toplayayım diyorum. ((:

ozgun88 link' Alıntı:
hayrını gör Doğan abi  045thumbsup

Sağolasın valla Hakancım. ((:

mrt54 link' Alıntı:
Abi Unutma Benim İşi :)

Nolurrrrr :(

Aklımdasın Muratcım. ((:

harunhoca link' Alıntı:
Cosmo halini görmek isteriz... hatta cosmo plus dahi yaparsınız siz onu  kahka536

Hocam sizlerin Cosmo'sunun plus'ında gözüm yok, o donanımlar beni aşar ama ne kadar yamacına yanaşabilirsem o kadar süper bir arabam oluyor. ((:

gogoank link' Alıntı:
hayırlı uğurlu olsun. ışıklarda önde olan arabadan yansımasına bakcam diye çabalama :D kazaya sebebiyet veriyor.

Evet diğer arabaların çok g.tüne girmeye başladım, durum tehlke arz ediyor. (((:

Gerçekten çok güzel olmuş bu beyaz led ler arabayı daha bi agresif gösteriyor, artık dikiz aynasindan seni gören daha da tırsıcak :D

ttt35 link' Alıntı:
doğan abi güle güle kullan çok güzel olmuş.İstanbul yaradı sana:)

Valla ben memnun kaldım şimdilik durumdan, parça açısından cennet gibi buralar. ((:

DarthWider link' Alıntı:
Gerçekten çok güzel olmuş bu beyaz led ler arabayı daha bi agresif gösteriyor, artık dikiz aynasindan seni gören daha da tırsıcak :D

Valla canım selektörlerime iyi bir katkısı oldu diye düşünüyorum. ((:

hayırlı olsun abi,yeni almış gibi olmuşsundur arabayı okkk

Geri