Sport'a Cosmo fari.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan araba
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Sport'a Cosmo fari.

kürsad link' Alıntı:
İnternette şu ilan dikkatimi çekti. İstediğin marka xenon takmayız falan filan diyor. Ama mercek uygulaması için düşünülebilir sanki.

http://www.sahibinden.com/ilan/hizmet-vasita-hizmetleri-oto-elektrik-servisi-2012-model-opel-astra-j-bi-xenon-mercekli-far-uygulamasi-118809409/detay/

Bir dövmediği kalmış ilanda.  ???
Bu adam isterse dünyanın en iyi uygulama merkezinin sahibi olsun, ben yinede bu kadar büyük egolu bir işletme sahibine para kazandırmamayı tercih ederim.  ::)

Müşteri her zaman haklıdır.  ;)

MeRt link' Alıntı:
Bir dövmediği kalmış ilanda.  ???
Bu adam isterse dünyanın en iyi uygulama merkezinin sahibi olsun, ben yinede bu kadar büyük egolu bir işletme sahibine para kazandırmamayı tercih ederim.  ::)

Müşteri her zaman haklıdır.  ;)

İlan çok farklı  :) ևakma xenonlara karşıyım. Eğer çıkma Cosmo farı bulabilirsem direk onun üzerinden dönüşüm yapabilirim diye bir düşünce vardı. Sonra bu ilanı görünce biraz şaşırdım. Acaba olur mu dedim.

ilanın sonuna aracınız ne olursa olsun bu şekliyle muayeneden geçmez yazmayı unutmuşlar :;) :)

Cosmo link' Alıntı:
ilanın sonuna aracınız ne olursa olsun bu şekliyle muayeneden geçmez yazmayı unutmuşlar :;) :)
satıcıyı savunduğumdan değilde, bu şekilde neden muayeneden geçemez? gerçekten bilgim olmadığı için soruyorum.

firstemperor link' Alıntı:
satıcıyı savunduğumdan değilde, bu şekilde neden muayeneden geçemez? gerçekten bilgim olmadığı için soruyorum.

Sanıyorum far yıkama sistemi olmadığı için. Xenon farı olan araçlarda far yıkama sistemi olması zorunlu.

chiv link' Alıntı:
Sanıyorum far yıkama sistemi olmadığı için. Xenon farı olan araçlarda far yıkama sistemi olması zorunlu.

Evet far Yikama sistemi bulunmayan xenon farkı araçlar ve meeceksin xenon kullanan araçlar muayeneden ağır kusurlu olarak cikiyor

Yani mantıken Cosmo farı taksak muayeneye giderkende merceğin ardındaki ışık kaynağını xenon'dan sarıya çevirsek sorun olmayabilir? Sonra yine orjinal xenonlarını takarız. Hmm. Ne kadar sahtekarca bir fikir, nıhahahahaha. ((:

Geri