Ynt: Sport'a Cosmo fari.
Süper olmuş. Bildiğim kadarıyla bu işi arıza çıkmadan yaptırabilen yegane örneksiniz?
Süper olmuş. Bildiğim kadarıyla bu işi arıza çıkmadan yaptırabilen yegane örneksiniz?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
drcoach link' Alıntı:Süper olmuş. Bildiğim kadarıyla bu işi arıza çıkmadan yaptırabilen yegane örneksiniz?
astraowner link' Alıntı:Karartilmis farlar direk bizim enjoylara takilirmi acaba?
Tamkan link' Alıntı:Böyle somut örnekler oldukça ilgilenen arkadaşların kafalarındaki soru işaretleri biri bir eksilecektir ayrıca harcanılan emeğin karşılığının alınması da güzel bir şey olsa gerek, adınıza çok sevindim güle güle kullanın.
astraowner link' Alıntı:Karartilmis farlar direk bizim enjoylara takilirmi acaba?
araba link' Alıntı:Bence cok buyuk olasilikla takiliyordur cunku far ayaklarinn anormal derecede farklilik gosterecegini zannetmiyorum.Eger oyle olsaydi Sport'a Cosmo fari takamazdim diye dusunuyorum ama servise bir sorarsaniz daha net olur.
Tamkan link' Alıntı:sportlarda afl opsiyonu olduğu için sportlara takılabilmesi çok doğal ama enjoylarda afl opsiyonu olmadığı için far ayaklarında bir numara yapmış olabilirler diye içime kurt düştü o yüzden servise bir sormak lazım dedim